IREAL. Ea este cea mai EROINA mama. Are 34 de copii si spune ca NU vrea sa se opreasca aici

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 22:10

Pare incredibil, dar este cat se poate de adevarat! Doi soti din West Virginia, Statele Unite, au 34 de copii si spun ca nu vor sa se opreasca aici.

" Meseria mea este sa fiu mama", spune cu mandrie Jeane Briggs, o femeie in varsta de 58 de ani care are 5 copii biologici si 29 de copii adoptati. In total femeia si sotul ei, Paul, au impreuna 34 de copii. Jane si sotul ei, au declarat, insa, pentru Daily Mail ca nus e vor opri aici, ci si vor mari in continuare familia.

Jeane Briggs si sotul ei prefera, in general, sa adopte copiii care nu sunt eligibili, fie din cauza varstei, fie din cauza unui handicap fizic.

Casa lor este deschisa pentru sufletele chinuite si batute de soarta. Familia a declarat ca anual cheltuieste 52 000 de dolari numai pe legume si fructe.

" Asta ma satisface, imi place foarte mult sa am grija de copii. Le-am spus tuturor ca sunt precum aerul pentru mine", a declarat mama eroina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Sursa

foto: dailymail.co.uk

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.