IREAL: Este cel mai delicios peste din lume! Toti cei care il mananca patesc insa ASTA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 29 aug 2021, 19:45

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata Ruvettus Pretiosus, cel mai delicios peste din lume. Ascunde insa un secret care poate duce la lucruri extrem de neplacute.

Va vine sa credeti sau nu, carnea lui contine niste substante care actioneaza ca un laxativ natural. Daca este consumata in cantitati de pana in 170 de grame, aceasta nu are niciun efect asupra organismului uman.

Din cauza insa ca are un gust atat de bun, majoritatea celor care il comanda cer un peste intreg. Ulterior au insa parte de diarie extrema, foarte greu de controlat si de oprit.

In functie de organism, efectele isi fac aparitia in decurs de 30 de minute sau 36 de ore de la consum.

Din cauza acestor efecte comercializarea acestui tip de peste a fost interzisa in Japonia si Italia. In alte tari vanzarea este insotita de indicatii clare asupra a ceea ce poate provoca. In Statele Unite insa se comercializeaza la liber, intrucat nu prezinta un pericol pentru sanatate. Ati consuma asa ceva?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”