IREAL. I-a organizat fiicei sale o petrecere de majorat ca in revistele Playboy. Ce a urmat intrece orice imaginatie!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:47

Un tata i-a organizat fiicei sale o petrecere inspirata dupa cele organizate de Hugh Hefner, patronul celebrei reviste cu iepurasi.

Ce nu face un tata cand fiica lui devine majora! Din dorinta de a-i face pe plac fetei lui, un barbat a intrecut masura! I-a organizat fiicei sale o petrecere avand ca tematica revista Playboy. Atat fiica lui cat si prietenii pe care i-a invitat, in numar de 200 de persoane, s-au dezlantuit in ceea ce trebuia sa fie cea mai nebuna petrecere.

Tinerii s-au imbracat sumar, fetele si-au dezgolit fara jena trupul, majoritatea adoptand o costumatie asemenea iespurasilor Playboy.

Petrecerea s-a tinut intr-o vila somptuoasa. Numai ca din cauza ca au baut prea mult alcool, adolescentii si-au facut prea mult de cap. Au dat muzica la maxim, iar faptul ca faceau galagie i-a enervat pe vecini care au chemat politia.

Cand au ajuns ofiterii la fata locului, s-a lasat cu arestari, multi dintre petrecareti fiind minori. Tatal care a organizat petrecerea a fost si el arestat si se pare ca risca pana la 6 luni inchisoare daca va fi gasit vinovat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.