IREAL. Medicii s-au CRUCIT cand au vazut ce a nascut o mamica de culoare: “E un caz extrem de rar”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 23 aug 2021, 08:30

Catherine Howarth, o femeie in varsta de 32 de ani din Marea Britanie, a uimit o lume intreaga in momentul in care a dat nastere unui baietel.

Proaspata mamica de culoare, cu origini din Nigeria, a adus pe lume un baietel alb ca spuma laptelui. Nasterea bebelusului Jonah, acum in varsta de trei luni, fiul lui Catherine Howarth si a sotului ei, Richard, in varsta de 34 de ani, este considerata un fenomen de catre lumea medicala.

Catherine este de culoare, iar sotul ei este alb. Sansa ca proaspata mamica sa nasca un copil alb este una la un milion.

Femeia a declarat pentru Daily Mail ca moasele si medicul care au ajutat-o sa nasca au incremenit cand s-a nascut Jonah." S-au uitat la mine, apoi la Jonah, apoi din nou la mine si iar la Jonah. Pur si simplu nu le venea sa creada", a spus Catherine Howarth.

Insa lui Catherine si sotului ei nu le pasa ce culoare are bebelusul:" Nu ne preocupa culoarea pielii", au declarat parintii.
Ei vor doar ca Jonah sa fie sanatos. Specialistii sustin ca este posibil ca proaspata mamica de culoare sa fie purtatoarea unei gene recesive. Este posibil ca in trecut unul din stramosii ei sa fi fost alb, fapt ce a facut posibil ca fiul ei Jonah sa mosteneasca exclusiv culoarea pielii tatalui.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.