IREAL. Nu o sa-ti vina sa crezi ce au gasit politistii in curtea unor batranei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 iul 2022, 16:05

Cu ce credeti ca se mai ocupa batranii de azi? Nici nu va imaginati de ce a fost nevoie de interventia politiei in curtea unei familii de varstnici!

Erau cat pe ce sa intre la inchisoare, desi, acestia sustin ca habar nu aveau ca asa ceva este interzis prin lege. Catinca si Mihai au depasit varsta de 80 de ani, dar nu stiau ca ce le creste pe ogor e interzis. Mai mult decat atat, chiar ei au cultivat, asa cum fac in fiecare an. Numai ca acum, politistul i-a luat la ochi si le-a batut in poarta.



Cei doi varstnici nu se sfiesc sa se laude cu a lor cultura si ne conduc pe tarlaua pe care ei o cultiva cu porumb. Inca de la marginea drumului european, unde se afla bucata lor de pamant, se vad cateva plante impunatoare, mult mai inalte decat porumbul. Ce sa fie? Nimic altceva decat canabis, ce-i drept, o planta din familia acesteia.

Taranii o stiu ca fiind canepa.

Batraneii spun ca n-au stiut ca pot intra la inchisoare pentru ca au cultivat canabis. Din fericire, ei au scapat de dosar penal, pentru ca au taiat plantele de canepa inainte de a ajunge la maturitate, asa cum au fost sfatuiti de politistul din localitate.

Localnicii spun ca, de-a lungul vremii, multi sateni au mai cultivat cateva plante de canepa. De obicei, oamenii foloseau semintele de canepa pentru o reteta de turte, care are, in Moldova, denumirea de julfa si se prepara in ajunul Craciunului.
Satenii spun ca semintele de canepa ajuta si gainile sa se trateze de boli.

##VIDEO115736##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.