IREAL: Nu s-a mai spalat pe cap de 5 ANI de zile! Ai curaj sa vezi cum arata parul ei acum?

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 16:35

Va puteti imagina cum ar fi daca nu v-ati mai spala pe cap de 5 ani de zile? Poate parea incredibil, insa o femeie din Statele Unite a facut acest lucru.

Jacquelyn Byers, care locuieste in orasul Oregon, a luat decizia sa nu mai foloseasca sampon pentru curatarea parului din cauza chimicalelor pe care le contine.

Initial ea a incercat sa il inlocuiasca cu diverse substante organice. A renuntat insa la scurt timp si la acestea, deoarece pretul lor era destul de mare. Ulterior a apelat si la bicarbonat de sodiu sau cidru, insa parul ei se deteriora vazand cu ochii din cauza lor.



In cele din urma, Jacquelyn a renuntat sa isi mai spele podoaba capilara. Acum, la 5 ani de zile dupa ce a luat aceasta decizie ea spune ca nu regreta, si chiar este de parere ca parul ei este mai sanatos si mai stralucitor.

Iata cum arata acum podoaba ei capilara. Vi se pare normal ce face?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: