IREAL. O familie a prins un SOBOLAN MUTANT in gospodarie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:15

I-au spus Ratzilla, mai pe romaneste Sobolanzilla, daca putem sa spunem asa, din cauza dimensiunilor gigantice a rozatoarei!

O familie din Stockholm, Suedia, a prins in bucatarie un sobolan urias care masoara 40 cm. Ingrijorati ca rozatoarele dau tarcoale casei, familia a montat capcane mai peste tot. Nu se asteptau sa gaseasca, insa, o asemenea prada!

Vestea a facut deja inconjurul Europei! Sobolanul ii terorizase pe membrii familiei, inclusiv pe pisica care refuza practic sa intre in bucatarie cand simtea ca sobolanul e prin preajma. Se pare ca infricosatoarea rozatoare intrase in locuinta oamenilor printr-o conducta din sistemul de ventilatie al casei.

A ros mai intai cimentul, apoi podeaua din bucatarie, dar si masca de sub ghiuveta, avand o predilectie pentru cosul de gunoi unde radea tot ce prindea.

Stirea a facut imediat senzatie in mediul online si a fost preluata rapid de aproape toate cotidienele, dar si de posturile TV din Europa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.