IREAL: S-a trezit cu fata ARSA upa ce s-a dat cu o crema folosita de MILIOANE de femei! Si tu poti pati asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 16:00

Femeile apeleaza la tot felul de creme si lotiuni pentru a-si intretine pielea fetei si pentru a scapa de riduri. De cele mai multe ori acestea functioneaza si hidrateaza tenul. Exista insa si cazuri in care efectele sunt cu adevarat groaznice.

I s-a intamplat si acestei femei din Rusia, care a trait un adevarat cosmar. Ca in fiecare seara, inainte de culcare, ea s-a dat pe toata fata cu o crema antirid de care era foarte multumita si pe care o folosea de ani de zile.

Cand s-a trezit insa dimineata a simtit ca pielea parca nu era in regula. A crezut ca doar i se pare, dar cand a ajuns in fata oglinzii din baie a avut un adevarat soc: tenul ei arata de parca ar fi fost ars.



Mai mult, fata incepuse sa i se umfle, iar la un moment dat a ajuns sa nu isi mai poata deschide ochii din aceasta cauza. Socata si temandu-se pentru viata ei, femeia a mers la medic. Acesta i-a spus ca a suferit o reactie alergica severa la crema antirid si i-a interzis sa mai foloseasca astfel de produse. Vedeti cum arata in acea perioada in galeria foto de mai jos:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: