Ireal sau adevarat? OZN filmat in timp ce zbura deasupta Coreei de Sud! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Imagini cu un OZN ce strabatea cerul deasupra Coreei de Sud au aparut pe internet, insotite de insistenta unora conform carora omuletii mici si verzi sunt pe cale sa vina pe pamant sau cu "urletele" altora, care sustin ca totul este fals.

Video-ul a fost filmat de un pasager, care zbura deasupra orasului si care a dat zoom pentru a vedea despre ce obiect este vorba, dar acesta nu s-a lasat filmat prea mult timp deoarece a disparut repede din cadru. Criticii filmuletului sustin ca obiectul a fost pur si simplu adaugat in clip si ca nimic din ceea ce se vede nu este real. 

 

Cu toate acestea, in ciuda faptului ca videoclipul a fost postat pe YouTube pe data de 7 aprilie, acesta a adunat pana in momentul de fata aproximativ 5.500.000

de vizualizari, din care aproximativ 2.500 de persoane au dat like.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Umareste clipul mai jos! Crezi ca OZN-ul este real?

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.