IREAL: Se crede o DIVA, dar nu isi da seama ce PROSTIE a comis! "Au ceva cu mine pentru ca sunt prea frumoasa"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 29 aug 2021, 07:05

O tanara din Marea Britanie nu intelege ce i se intampla si crede ca toata lumea este impotriva ei din cauza faptului ca arata prea bine.

Michaela Hutchings, in varsta de 23 de ani, s-a trezit la un moment dat in cont cu suma de 52.000 de lire sterline. Banii fusesera transferati din greseala de Consiliul Local din Lichfield.

Cand gafa a fost descoperita, Michaela a fost anuntata ca este obligata sa-i returneze. Prea tarziu insa. Ea deja cheltuise mai bine de 9.000 de lire in doar 48 de ore pe pantofi, posete si haine.



Acum ea crede ca totul este o inscenare si ca acest lucru se intampla din cauza ca cei din jurul ei sunt invidiosi pe faptul ca este prea frumoasa.

"Am gresit, dar sunt om, la fel ca toti ceilalti. Ma pedepsesc din cauza felului in care arata. Am pledat vinovat, dar singura persoana vinovata este cea care mi-a virat banii in cont. Este revoltator", a spus Michaela.


O buna parte din suma a fost recuperata, insa restul banilor vor fi obtinuti din punerea la licitatie a hainelor cumparate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.