IREAL. Si-a facut cont pe Facebook, dar a descoperit cu stupoare ca sotul ei se casatorise cu alta femeie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 12 oct 2020, 23:55

Nicolette Smith, o britanica in varsta de 39 de ani, a fost socata sa descopere pe Facebook ca sotul ei se insurase cu o alta femeie.

Nicolette Smith, in varsta de 39 de ani si sotul ei, Stephen Smith, in varsta de 52 de ani, treceau printr-un moment dificl in casnicie. Se separasera din cauza neintelegerilor. Cum nu mai stia nimic de sotul ei, femeia si-a facut cont pe Facebook pentru a putea accesa contul sotului ei. A ramas socata cand a descoperit o poza acestuia alaturi de o tanara de 19 ani.

In timp ce ea isi facea griji pentru el, sotul ei nu numai ca se relaxa intr-o tara din Africa, dar se si casatorise intre timp cu o localnica, o tanara in

varsta de 19 ani. Pe baza fotografiei, Nicolette a alerat autoritatile britanice, acuzandu-si sotul de bigamie.

Barbatul a reusit, insa, sa scape de puscarie, sustinad ca a trimis actele de divort chiar in ziua in care se casatorise cu noua lui sotie, mult mai tanara. Spre satisfactia lui Nicolette, fericirea sotului ei in bratele unei alte femei nu a durat prea mult caci tanara originara din Africa l-a parasit pe barbat.

Prea tarziu, insa, caci Nicolette a inaintat actele de divort.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.