IREAL. Sofer beat a MUTILAT pe viata un pieton, insa judecatorii au considerat ca nu trebuie sa plateasca despagubiri victimei

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 08 oct 2020, 10:30

S-a urcat beat la volan, fara permis de conducere, si a mutilat pe viata un pieton. Apoi a fugit de la locul accidentului. Soferul vinovat a primit 3 ani cu suspendare si nu va plati niciun leu despagubire!

Aceasta este decizia luata de judecatori. Sa iti para rau pentru o oroare pe care ai comis-o pare sa fie de ajuns in fata instantelor din Romania. Cel putin asta reiese din sentinta definitiva pe care magistratii de la Curtea de Apel Timisoara au dat-o in cazul accidentului petrecut vara trecuta, la Lugoj.

La fel cum a facut in fata camerelor de filmat, soferul vinovat a cerut iertare si in fata judecatorilor, care s-au indurat de el probabil din mila.

Numai asa se explica faptul ca un barbat fara permis de conducere, care se urca beat la volan, izbeste in plin un pieton pe trotuar si isi abandoneaza victima in agonie scapa basma curata.

In imaginile surprinse in iunie, anul trecut, de camerele de supraveghere din Lugoj, se vede clar cum femeia se plimba linistita pe trotuar. Observa in ultima clipa masina care vine amenintator inspre ea. Disperata, incearca sa se lipeasca de peretele unei case, dar este izbita in plin.

Autoturismul o striveste practic si se opreste din goana nebuna intr-un stalp de inalta tensiune. Revoltator este ca nici unul dintre cei sase pasageri care ies din masina nu ii acorda victimei primul ajutor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Victima a suportat sase interventii chirurgicale in urma accidentului si a stat pe patul de spital timp de 60 de zile.

Viata i-a fost pusa in pericol, au spus atunci medicii, care au facut eforturi deosebite ca femeia sa plece acasa pe picioarele ei.

Dupa mai multe prelungiri ale mandatului de arestare preventiva, barbatul a fost trimis in judecata pentru vatamare corporala grava din culpa si fuga de la locul accidentului. Initial, magistratii lugojeni il condamnasera la 4 ani de inchisoare cu executare. Procesul a ajuns, insa, la Curtea de Apel Timisoara care a dat sentinta definitiva: 3 ani cu suspendare.


##VIDEO114595##

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.