IREAL. Un adolescent a LOCUIT patru zile intr-un supermarket fara ca nimeni sa-si dea seama

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 23:50

Un baiat in varsta de 14 ani care fugise de acasa s-a ascuns timp de patru zile intr-un supermarket din Texas.

Pare un scenariu de film, dar e cat se poate de adevarat! Adolescentul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a reusit sa-si faca doua ascunzatori in depozitul supermarketului. Timp de patru zile a stat in magazin fara ca personalul sau clientii sa-si dea seama de existenta lui. S-a hranit cu produse furate din supermarket, dar de asemenea, baiatul avea grija sa se schimbe in permanenta, tot cu marfa furata.

Angajatii si-au dat seama ca ar putea fi cineva in depozit cand au vazut gunoaie si resturi lasate la intamplare. Personalul supermarketului a ramas cu gura cascata cand a descoperit ca cineva isi facuse o fortareata in depozitul lor. Veti ramane surprinsi, dar pentru a nu fi nevoit sa mearga la toaleta prea des, adolescentul purta scutece de bebelusi.

Imediat ce a fost dat pe mana politiei, ofiterii au chemat Serviciul de protectie a minorilor.

Asa au aflat ca baiatul era in grija unei matusi, dar a fugise de acasa pentru ca se certase cu aceasta. Matusa ii declarase deja disparitia la politie. Nu era prima data cand pustiul fugise de acasa.

" E o situatie trista si inca incercam sa punem cap la cap toate informatiile pentru a afla ce s-a intamplat. Imediat ce managerul a descoperit ca in supermarket se ascundea un minor, au fost chemate autoritatile competente.
Speram ca baiatul e in siguranta
", au declarat reprezentantii companiei care detine lantul de supermarketuri.

In anul 2000, filmul artistic "Where the heart is" avand-o in rolul principal pe Natalie Portman, infatisa povestea unei tinere in varsta de 17 ani care, la fel, a locuit cateva saptamani intr-un supermarket deoarece era departe de casa si nu avea niciun ban pentru a se intretine. E posibil ca baiatul sa se fi inspirat din acest film.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.