IREAL. Un adolescent NU a mancat NIMIC timp de un an de zile. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 16:15

Landon Jones, un adolescent in varsta de 12 ani, din Iowa, Statele Unite sufera de o boala unica in lume! Si-a pierdut brusc pofta de mancare!

Parintii l-au dus la zeci de doctori, insa, pana acum adolescentul nu a primit un diagnostic clar cu privire la boala de care sufera. Landon Jones si-a pierdut brusc apetitul pentru mancare. De asemenea, baiatul nu mai are nici senzatia de sete. Intr-un an de zile, de cand i s-a declansat aceasta afectiune, Landon a mancat de doar cateva inghitituri si a baut doar cateva guri de apa, mai mult ca sa scape de parintii lui.



Baiatul facea sport inainte, insa, acum nu mai poate practica niciun fel de activitate sportiva. Ii este mai tot timpul rau si are ameteli. Pana acum medicii au cazut de acord in privinta unui singur lucru: baiatul sufera de o dereglare a functiilor hipotalamusului, acea regiune din creier responsabila cu producerea mai multor hormoni printre care si cei care dau senzatia de foame sau sete.

Pana la stabilirea clara a unui diagnostic si tratament, medicii le-au recomandat parintilor ca Landon sa fie hranit si hidratat cu ajutorul unui tub care sa-i fie introdus in stomac.



Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.