IREAL: Un GEST pe care il faci si tu i-a adus MOARTEA! Nu vei mai avea CURAJ sa faci asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2021, 16:25

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din Marea Britanie.

Tabatha McCourt, o adolescenta de 17 ani, a murit la scurt timp dupa ce si-a vopsit parul. Fata a dezvoltat niste reactii alergice foarte violente si, la doar 20 de minute dupa ce si-a schimbat look-ul, a decedat.

Cunoscutii ei spun ca aceasta obisnuia sa-si vopseasca parul in diferite culori si nu a avut niciodata probleme. Cea mai buna prietena a ei, care se afla la fata locului in momentul tragediei, a povestit clipele de cosmar prin care a trecut.



"Brusc a inceput sa urle de durere. Arata ca o papusa, se chinuia. A murit foarte repede. Planuiam sa ne sarbatorim majoratul anul viitor, nu-mi vine sa cred ca nu mai este", a declarat inlacrimata Heather.

Politia a inceput o ancheta, dar a declarat ca, momentan, decesul este "inexplicabil". Un specialist in domeniul cosmeticii sustine ca tanara ar fi putut avea o reactie alergica la peroxidul de hidrogen.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: