IREAL. Un sat din Romania are 200 de indicatoare pe o distanta de 2 kilometri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 10 oct 2020, 23:05

Intr-o tara in care cele mai multe accidente se produc din cauza nerespectarii semnelor de circulatie, autoritatile dintr-un sat din Ialomita s-au gandit sa remedieze problema.

O vorba din popor spune ca „ Ce-i prea mult, strica ”! Asa sa fie oare? N-o sa va vina sa credeti! Satul Patru Frati e un sat cum altul nu-i! Indicatoarele rutiere sunt la tot pasul! Si nu este deloc o gluma. Acum vezi unul si surpriza, doi pasi mai in fata, hop, apare altul!

Usor descumpaniti, satenii s-au apucat sa numere semnele. Si ce credeti? La inventar le-au iesit nici mai mult nici mai putin de 200 de indicatoare, pe o distanta de doar 2 kilometri: „ Zici ca a plouat cu semne aici!

”. Daca nu se gasea vreun „binevoitor” care sa mai imputineze din indicatoare, oamenii ar fi avut cate unul la fiecare pas, din cauza sau datorita hotilor! Credeti cumva ca sunt mai „orientati” acum, ca tot au atatea semne? Nici pomeneala!

Bietii sateni nici nu mai stiu ce reguli sa mai respecte, din moment ce imediat cum dau de un semn, vine altul care sa-l contrazica pe primul.

Asa „ordine” ca pe aici, mai rar gasesti! Noroc ca semnalizatoarele nu au fost instalate din banii satenilor, dupa cum spune primarul localitatii, altfel, pana sa gaseasca drumul drept, oamenii si-ar fi dat la propriu cu stangul in dreptul.

##VIDEO107617##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: