IREAL! Unui fermier nu i-a venit sa creada ce a descoperit la porcul din curtea sa. Uite cati bani i-ar putea aduce descoperirea...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:47

Fermierul socat a declarat ca restul purcelusilor s-au nascut normali si sanatosi si nu intelege malformatia acestuia.

Un porc nascut cu doua capete si trei ochi si-a uimit proprietarii. Animalul a devenit celebru imediat ce s-a nascut iar fermierul a fost asaltat cu oferte de cumparare de la oameni care ii vor animalul, pentru a-l folosi ca atractie in diferite afaceri.

"Toata lumea intreaba de porc, vor sa afle informatii despre el si sa il fotografieze", a declarat Fernando Ortega, nepotul fermierului.



Porcusorul, nascut in Columbia, a devenit cunoscut si pe Internet, deoarece imaginile cu el s-a raspandit rapid in mediul online. Proprietarul nu s-a hotarat inca ce sa faca cu el iar multi vecini l-au sfatuit sa il omoare, pentru ca ii va aduce ghinion.

Aceasta malformatie este rara iar animalele nascute astfel nu traiesc mult deoarece capul devine foarte greu si au dificultati in a se hrani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.