İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look! Iată cum arată frumoasă actrița la trei ani de la inchierea filmărilor pentru serialul Lacrimi la Marea Neagră!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2021, 18:19
İrem Helvacıoğlu Foto(5)

İrem Helvacıoğlu, una dintre cele mai indragite actrite din Turcia

Sursa: Facebook İrem Helvacıoğlu

Va mai amintiți de talentată actrița İrem Helvacıoğlu, care a dat viață personajului principal din serialul Lacrimi la Marea Neagră.

Desi are doar 31 de ani, İrem Helvacıoğlu a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din Turcia și de peste hotare datorită talentului ei remarcabil, dar și datorită frumuseții sale uluitoare. Această a ajuns pe culmile celebrității între anii 2018-2019, când a jucat în serialul de excepție Lacrimi la Marea Neagră, în care a fost eroina producției.

İrem Helvacıoğlu, schimbare radicală de look!

Frumoasa İrem Helvacıoğlu a venit pe lume în Germania, însă părinții săi au origini turcești, provenind din zona Antalyei. Încă din copilărie, İrem Helvacıoğlu a fost atrasă de ideea de a deveni o actrița celebra și peste ani odată cu revenirea în Turcia, alături de familia să, Irem a decis să urmeze studii de actorie în cadrul Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul. 

Talentul ei n-a rămas neobservat, astfel că această a primit primul ei rol într-un serial polițist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", care i-a adus și primul pas către celebritatea mult visată. Ulterior, Irem Helvacioglu a fost cooptată în distribuția unor seriale de televiziune de mare succes, care au făcut înconjurul lumii, precum: “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadână Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) și “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D. Treptat, Irem Helvacıoğlu a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe din tânăra generație de actori a Turciei.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu familia sa! Iata cum a fost surprinsa Irem Helvacioglu, alaturi de parinti si de sora sa mai mare!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2018, această a făcut furori în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în care a jucat rolul principal și s-a bucurat de mare succes atât în Turcia, cât și peste hotare. Au urmat apoi alte câteva proiecte, însă din păcate actrița nu s-a mai bucurat de același mare succes.

Recent, presă din Turcia a anunțat faptul că celebra actrița se pregătește intens pentru un nou proiect de televiziune important.

Potrivit tvmania.ro, este vorba despre un serial în care va juca alături de îndrăgitul actor turc, Engin Akyürek, denumit „Kaçış” („Evadarea”), a cărui poveste a fost scrisă chiar de celebrul actor. Producția va fi difuzată de platforma online Disney Plus, iar filmările vor începe luna această, în zona Gaziantep din Turcia. Pentru acest nou proiect, celebra Irem Helvacioglu a fost nevoită să recurgă la o schimbare radicală de look, renunțând la părul ei lung superb, în favoarea unei tunsori bob.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.