Iri s-a reprofilat pe doamne de varsta a treia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

Am trait s-o vedem si pe asta! Daca pana mai ieri, Irinel se afisa in lumina reflectoarelor din cele mai fitoase cluburi bucurestene, la brat cu cele mai sexy domnisoare, astazi, roata s-a intors la 360 de grade.

Pe principiul, "functia e functie, partidul e partid", Irinel a renuntat la ochelarii de soare si geaca din piele de firma si s-a asezat printre cei de varsta a treia, imbracat intr-un simplu tricou. 

Ca un adevarat politician, Irinel a mers de la o masa la alta sa le convinga pe doamnele de varsta a treia de calitatile sale. Si chiar a avut succes!Doamnele pensionare nu i-au gasit niciun defect.


Chiar daca gurile rele sustineau ca Irinel nu mai are succes la femei de cand Monica l-a parasit,iata ca afaceristul a facut ravagii, nu printre tinere, ci printre pensionarele apropiate de varsta lui. Una peste alta, Iri si-a castigat simpatia doamnelor pensionare care si-au pus toata nadejdea in el.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.