Irina a izbucnit în lacrimi amare! Concurenta s-a întristat teribil după ce băieții i-au dat de înțeles că își doresc să o elimine în următoarea Gală! „Hai să ne chinuim să plângem toți”

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 sep 2023, 21:36
Foto(4)

Irina, pusă la zid de Laurențiu! Tânăra a izbucnit în lacrimi! Iată ce replici acide și-au adresat cei doi și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Ia șervețelul cu piper și bagă-l în ochi!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, momente de senzație, întâlniri romantice, dar și multe controverse, tensiuni și chiar certuri aprige. În cea mai recentă Gala nu fost eliminat niciun concurent, iar Favoritul săptămânii a fost desemnat din nou Radu, care s-a bucurat mult și le-a mulțumit din suflet susținătorilor săi din mediul online, însă au existat că de fiecare dată și multe momente tensionate.

Irina a izbucnit în lacrimi amare! Concurenta s-a întristat teribil după ce băieții i-au dat de înțeles că își doresc să o elimine în următoarea Gală

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată și apăsătoare, deoarece Irina a fost pusă la zid de către băieți, care au acuzat-o de falsitate și de faptul că joace la mai multe capete.

Cel care a deschis seria atacurilor la adresa Irinei a fost Laurențiu, care a spus că această l-a plăcut pe Robert și apoi s-a îndreptat către Alexandru, iar în prezent s-a orientat către Moise, cel mai nou concurent intrat în emisiune. Irina a simțit înțepăturile din vorbele lui Laurențiu și i-a atras atenția că exagerează și că nu a mărturisit niciodată că îl place pe Moise.

Citește și: „Pentru mine nu mai reprezintă nimic”. Catinca nu vrea să-l mai vadă în fața ochilor pe Cosmin după ce a aflat că acesta își dorește s-o cunoască pe Cristina! Radu se simte trădat de prietenul lui pentru că are intenții cu fosta lui iubită

Irina: Nu m-am dus spre Moise, hai nu exagera! A fost un joc și atât! Niciodată nu am spus că îmi place de Moise!

Laurențiu: A fost un joc, dar zi-mi cu m s-a simțit Alexandru, că a ieșit de o zi și tu a două zi ai venit aici și l-ai pus pe Moise să-ți spună trei complimente!

Irina: Aici cu toții jucăm diverse provocări! Niciodată n-am zis că îmi place de el că băiat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Laurențiu: Pe mine nu mă interesează!

Irina: Tu nu vezi ce se întâmplă aici în casă! Și de câte ori am plâns aici că a plecat Alexandru!

În cele din urmă, după un schimb de replici acide cu Laurențiu, Irina a izbucnit în lacrimi, iar concurentul nu a ratat momentul de a lansa noi acuzații la adresa ei.

Tânărul i-a spus că se preface și că plânge asemenea unei actrițe.

Citește și: Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Iată cum au reacționat concurenții