Irina a izbucnit în lacrimi! Replicile ironice lansate de Alexandru au venit că un trăsnet asupra sa! „Nu m-am așteptat de la el să vorbească așa cu mine!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 aug 2023, 08:41
Foto(5)

Alexandru, reacție radicală la adresa Irinei! Concurentul a dezamăgit-o profund cu vorbele sale aprige! „M-am supărat! Trebuia să spui cu alte cuvinte!” Iată ce s-a întâmplat în Casa iubirii între cei doi tineri orgolioși!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare cu noi momente de senzație, întâlniri de pomină, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse și răsturnări neașteptate de situație care deseori le aduc mari probleme celor care se află într-o perioada de cunoaștere sau formează deja un cuplu în cadrul show-ului. După ce în edițiile precedente, Mihaela și Robert au fost în centrul atenției după ce au decis să ia o pauză pentru că lucrurile să se lămurească între ei și pentru a încerca să își salveze relația de la destrămare, în ediția

de astăzi, Irina a izbucnit în lacrimi din cauza lui Alexandru, care și-a exprimat nemulțumirea în ceea ce privește atitudinea tinerei. Concurentul i-a reproșat faptul că a încercat să se apropie de el, dându-i speranțe deșarte.

Irina a izbucnit în lacrimi! Replicile ironice lansate de Alexandru au venit că un trăsnet asupra ei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată.

Deși păreau din ce în ce mai apropiați în ultimele zile, Irina și Alexandru au ajuns să se certe și chiar să pună capăt încercării lor de a se cunoaște mai bine. Concurenta i-a reproșat lui Alexandru că în ziua precedentă când ea a fost în vizită în casa băieților, el a ignorat-o total și nu i-a acordat deloc atenție.

Pe de altă parte, Alexandru, deranjat de atitudinea Irinei i-a spus radical faptul că nu merită atenția lui și că de acum înainte nu își va mai irosi energia pe persoane care nu merită.

Irina: Ieri am fost în casă la băieți și tu m-ai evitat, nu ai vorbit cu mine!

Alexandru: Nu mai vreau să-mi consum energia pe persoane care nu merită!

Bianca: Ești cam dur în exprimare! Cum nu merită?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irina: Eu nu merit? Da, Alexandru?

Alexandru: De ce să fiu numai eu omul ăla bun? Și eu să nu primesc nimic în schimb?

Irina: Bine, eu te-am auzit! Succese! Dacă nu merit nu-ți pierde timpul tău cu mine! Vorbește cu o persoană care merită!

Alexandru: Ai încercat să vorbeșți cu mine?

Irina: Nu vreau!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?