Irina de la „Casa Iubirii”, aruncă bomba „Mihaela era geloasă pe mine” Ce spune fosta concurentă despre apropierea de Alexandru

Author: Diana Bostan

I

Sursa: Captură KANAL D/ Captură YouTube

Irina a părăsit emisiunea „Casa Iubirii” și a explicat de ce nu a vrut să facă pași spre Robert. Fosta concurentă are și o favorită pentru marea finală.

Irina a fost în centrul mai multor controverse în „ Casa Iubirii ”, motiv pentru care a stârnit și multe antipatii. Fosta concurentă a dat cărțile pe față în cadrul emisiunii Culisele Iubirii.

Fosta concurentă vorbește despre sentimentele sale pentru Robert

Irina de la „Casa Iubirii” a reușit să creeze mai multe momente tensionate între Mihaela și Robert.

Aceasta recunoaște că s-a simțit atrasă de el, însă nu a vrut să facă mai mulți pași spre acesta, motivul fiind Alexandru.

Citește și: Geani este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit că s-a despărțit recent de fosta lui iubită! „Nepotrivire de caracter!” Iată ce reacții a stârnit noul băiat în rândul concurentelor

Fosta concurentă se simțea într-o competiție cu Mihaela și crede că ar fi reușit să o înlocuiască în inima lui Robert dacă și-ar fi dorit.

Această dezvăluie faptul că are foarte mare încredere în ea, însă ar fi vrut să încerce ceva cu Alexandru.

Citește și: Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Da, a început totul ca o joacă, dar după mi-a plăcut cum era el față de mine, mă apăra față de toți, vorbea frumos despre mine și mi-a plăcut asta. Atunci mi-am zis să încerc ceva, chiar dacă nu era genul meu de persoană. Mie îmi plac băieții mai înalți, mai răi, dar mi-a plăcut bunătatea lui”, a recunoscut Irina, pentru Culisele Iubirii.

Irina susține că Mihaela este geloasă pe ea

Chiar dacă nu a recunoscut, Irina este de părere că Mihaela este geloasă pe ea din cauza apropierii pe care a avut-o de Robert. Fosta concurentă susține că nu doar ea a simțit asta, ci și celelalte fete.

Citește și: Antoni o surprinde pe Larisa cu un cadou. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți? Aflați ce se va întâmpla, luni, 2 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Nu avea de ce să fie geloasă, dar mereu era geloasă. Mereu am simțit, nu doar eu, ci și toate fetele din casă. Și Bianca spunea că mereu se punea lângă mine la masă să audă dacă vorbesc despre Robert. Dar ea spunea că nu are nimic cu mine”, a dezvăluit fosta concurentă.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

Irina are și o favorită pentru marea finală. Deși este prietenă cu Lorena, fosta concurentă și-ar dori și crede că Bianca va câștiga. Aceasta apreciază faptul că Bianca a încercat mereu să le amuze și să le facă să se simtă bine atunci când erau triste.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?