Irina, dezvăluiri incendiare despre doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa Iubirii”: ”Patrick a stat toată seara alături de Patricia” De ce a fost deranjată blondina de atitudinea celor doi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 nov 2023, 13:47

Irina de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Captură YouTube- Culisele iubirii

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost deranjată de atitudinea Patriciei. Motivul pentru care Patricia ar fi fost geloasă pe blondină.

Irina, fosta concurentă a emisiunii ”Casa Iubirii”, a făcut dezvăluiri incendiare pentru ”Culisele Iubirii”. Blondina susține că Patrick a blocat-o peste tot, însă fără motiv. 

Fosta concurentă face dezvăluiri incendiare despre Patrick și Patricia

Irina susține că știa faptul că Patrick ar vrea să se întoarcă în ”Casa Iubirii”, după ce a încercat să aibă o relație afară, însă nu i-ar fi ieșit.

Blondina a ieșit împreună cu alți foști concurenți ai emisiunii, printre care și Patrick cu Patricia. Aceasta a dezvăluit faptul că cei doi au stat toată noaptea apropiați.

Citește și: Casa iubirii: Robert și Catinca au primit un date de noapte! Tânărul nu pare să fie atât de încântat: „Sigur ești fericit?”. Cum a reacționat Mihaela

În ciuda faptului că au fost apropiați, Irina nu înțelege de ce nu s-a legat nimic între Patrick și Patricia.

Irina susține că cei doi au dansat, ba chiar Patrick ar fi blocat-o pe Irina după acea seară și crede că a fost la cererea Patriciei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Patrick în emisiune a spus că a încercat ceva în afara emisiunii și cred că era vorba de Patricia pentru că Patrick a stat toată seara alături de Patricia. Nu știu de ce nu s-a legat ceva între ei. Păreau că vor să se cunoască. Cred că de asta m-a blocat, cred ca a crezut că-i voi spune Nonei ceva despre asta”, a spus Irina, în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

Irina a fost deranjată de atitudinea Patriciei

Fosta concurentă a mărturisit pentru Culisele Iubirii faptul că Patricia ar fi geloasă pe interacțiunea dintre ea și Patrick de pe live-uri. Irina a fost nemulțumită de atitudinea Patriciei și de modul în care aceasta i-a vorbit.

”Nu mi-a plăcut cum a vorbit cu mine. În emisiune eram cu ea destul de ok și am crezut că atunci când ne vom revedea va fi totul altfel, dar nu a fost să fie”,

a mărturisit Irina pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Casa iubirii: „Ce vrei, dacă ți le ceri?”. Doi concurenți din „Casa iubirii” își vor arunca vorbe dure! Nu ratați un nou episod de miercuri, 29 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Irinei i s-a părut suspect faptul că Patricia i-a cerut să facă o poză împreună, însă nu i-a arătat niciodată poza.

Blondina a simțit puțină gelozie din partea Patriciei în momentul în care au ieșit împreună în oraș. Fosta concurentă nu înțelege de ce Patricia și Patrick nu au putut forma o relație dacă se simt atrași unul de celălalt, mai ales că păreau foarte bine împreună.