Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă. „Eu nu am nicio vină”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 nov 2023, 18:17

Doamna muzicii populare a fost dată jos de pe scenă

Sursa: Facebook

Irina Loghin este o cunoscută cântăreață de muzică populară, ce se mândrește cu folclorul românesc, însă aceasta a fost dată jos de pe scena unde recita.

Irina Loghin este cunoscută pentru cariera longevivă pe carea acesta o are în domeniul artistic, însă după atâția ani de cântat pe scenă, aceasta a avut parte de un eveniment neplăcut. Artista a fost dată jos de pe scena unde interpreta melodiile pentru care este cunoscută.

Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă

Irina Loghin a fost invitată la data de 2 noiembrie 2023, la spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași.

Evenimentul omagial la care a fost interpreta de muzică populară invitată nu s-a terminat așa cum își doreau admiratorii acesteia deoarece gazda spectacolului, mai exact o prezentatoare de la Radio România Iași, a decis să o dea jos de pe scenă pe Irina Loghin.

La spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, Irina Loghin și Sofia Vicoveanca au fost artistele principale ce au cântat în cadrul evenimentului, însă cu toate acestea Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă în timpul interpretării sale.

În timpul momentului artistic, marea doamnă a muzicii populare a fost dată jos de pe scenă de către gazdă, chiar dacă nu își terminase recitalul de 50 de minute, ce era prevăzut în contract.

Citește și: Câți bani cere, de fapt, Irina Loghin pentru o oră de cântat

Prezentatoarea a insistat ca Irina Loghin să coboare de scenă chiar în timpul programului, iar motivul i-a dezamăgit pe admiratorii artistei.

Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă pentru a lăsa artiștii tineri să interpreteze cântecele pe care le aveau pregătite, prezentatoarea menționând că nu ar mai fi avut timp dacă artista ar fi cântat timp de 50 de minute, așa cum era în contract.

Interpreta de muzică populară a avut parte de unul dintre cele mai rușinoase momente din cariera ei, iar atunci când aceasta a coborât de pe scenă, aceasta avea lacrimi în ochi, după comentariul răutăcios pe care prezentatoarea l-a făcut, cum că Irina Loghin nu vrea să lase loc și

generației tinere.

Reacția publicului atunci când Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă

În timpul momentului artistic sl Irinei Loghin, aceasta a fost dată jos de pe scenă pentru a face loc și tinerei generații de artiști de muzică populară, deși cap de afiș pentru spectacolul „Ion Macovei – 50 ani de cântec” erau Irina Loghin și Sofia Vicoveanca. Artista trebuia să interpreteze melodiile ce au consacrat-o în lumea muzicii populare pentru 50 de minute, însă prezentatoarea evenimentului nu a lăsat-o să îți termine momentul pentru care admiratorii artistei au plătit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În momentul în care Irina Loghin a coborât de pe scenă, cu lacrimi în ochi, admiratorii și-au arătat susținerea pentru aceasta și indignarea pentru decizia de îi întrerupe spectacolul prin huiduieli, urmând să îi strige numele interpretei în mod admirativ.

 

„Eu nu vreau să ia amploare acest conflict.

Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină. Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.

A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Citește și: Irina Loghin trece prin momente grele! S-a aflat despre accident, a fost nevoie de operatie

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scenă.

Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Dar, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră. Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul tot striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a declarat Irina Loghin pentru click.ro.