"Irina Loghin a murit!" Stirea care a socat pe toata lumea

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 oct 2018, 10:33

O noua stire falsa circula pe internet, iar vestea a pus multa lume pe jar.

Pe retelele de socializare circula o informatie potrivit careia Irina Loghin ar fi incetat din viata. Tragicul eveniment s-ar fi petrecut in timpul unui turneu pe care cantareata il sustinea in Statele Unite.

Stirea mai aminteste ca artista a murit tragic la spital, fiind otravita. Nimic mai fals! Indragita cantareata de muzica populara este sanatoasa tun.

Irina Loghin a tinut sa lamureasca lucrurile intr-o postare facuta pe contul ei de Facebook:

"Dragii mei,

"Va multumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-ati trimis in ultimele zile. Doresc, in primul rand, sa va asigur ca nu am niciun fel de problema de sanatate, niciun “virus ucigas” sau ce s-a mai scris in “presa”. De la o banala raceala la o “afectiune mortala”, asa cum s-a spus, este cale lunga.

"Sunt cat se poate de sanatoasa.

Va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta perioada si mi-ati sesizat toate stirile false.

"In al doilea rand, doresc sa imi cer scuze fata de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajera. Fiind plecata din tara, nu am avut timp sa ma ocup de selectie. Va voi contacta in perioada urmatoare. De asemenea, daca mai sunt persoane doritoare, va rog sa imi scrieti zilele acestea.

"Nu pot incheia altfel, decat cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atata ura/ Ma vorbesc si ma injura/ Despre mine nascocind/ Tot ce le trece prin gand/ Eu atata mai pot spune/ Doamne, da-le ganduri bune!“

Irina Loghin", a scris artista pe pagina sa de Facebook.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.