Irina Loghin, despre chinurile prin care a trecut până a devenit mamă: „Îmi pierdusem speranța că voi face copii”

Autor: Diana Ghita

Cum a reușit Irina Loghin să devină mamă

Sursa: Facebook Irina Loghin

Interpreta română de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit prin ce probleme a trecut până când a reușit să rămână însărcinată cu primul ei copil.

Irina Loghin s-a străduit foarte ani întregi să rămână însărcinată cu primul ei copil, Ciprian, până când a descoperit ce problemă de sănătate nu-i permitea să devină mamă.

Cu ce afecțiune s-a confruntat Irina Loghin

Interpreta a născut la vârsta de 36 de ani, însă, până să aibă această sarcină, s-a chinuit din răsputeri. La un moment dat artista ajunsese la limita răbdării: „ În tinerețe, când îmi pierdusem speranța că voi face copii, tocmai atunci, la 36 de ani, a venit Ciprian pe lume”.

Irina Loghin a rămas însărcinată după ce a decis să apeleze la ajutorul unui medic specialist, care, după investigații amănunțite, i-a explicat cântăreței ce o împiedică din a rămâne însărcinată. După ce a primit diagnosticul, acesteia i s-a prescris un tratament care a dat randament foarte repede.

Citește și: Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă. „Eu nu am nicio vină”

„Am aflat la Târgu Mureș de un profesor bun și m-am dus la un control să văd ce se întâmplă, care e motivul pentru care nu rămân însărcinată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Și am aflat că aveam o trompă înfundată și din cauza asta nu devenisem mamă atâția ani. La o lună de zile după ce mi-a dat un tratament, am rămas cu Ciprian. Iar Irinuca a venit nepregătită”, a povestit Irina Loghin, pentru demamici.ro.

Cum a fost perioada de maternitate pentru Irina Loghin

Ulterior, interpreta de muzică populară a mărturisit că, după ce l-a născut pe Ciprian, rolul de mamă a reprezentat o adevărată provocare: „Nu a fost ușor nici la mine…”.

Întrebată dacă a fost mai dificil să rămână însărcinată sau să-și crească copiii, Irina Loghin a răspuns că, din punctul ei de vedere, este mai greu să încerci fără să ai niciun rezultat, iar în perioada în care a fost mamă a trecut prin cele mai frumoase clipe din viața ei.

Citește și: Secretul Irinei Loghin pentru un somn odihnitor: "Îmi dă un somn liniştitor!"

„Greu e dacă încerci și nu reușești, chiar dacă aud multe femei că zic: «Am încercat, nu s-a putut». Tocmai de aceea nu le înțeleg nici pe acele mame care nasc și își părăsesc copiii. Să fii mamă este cel mai frumos lucru, să știi că poți să aduci viața pe această lume”, a mai spus artista.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.