Irina-Margareta Nistor, dezvăluiri incredibile despre iubirea vieții ei, un bărbat însurat: ”Ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă”

Autor: Madalina Maftei

Care este motivul pentru care Irina-Margareta Nistor nu și-a dorit niciodată să vorbească despre povestea de iubire pe care a trăi-o în secret

Sursa: Captură KANAL D

Irina-Margareta Nistor, celebrul critic de film român, este invitata din această săptămână din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Irina-Margareta Nistor este un nume cu rezonanță puternică în lumea filmului, a dublat până la  3.000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice. În ciuda succesului său răsunător, Irina-Margareta Nistor a trăit, la un moment dat, o iubire imposibilă, care i-a marcat existența și despre care a spus că nu va vorbi niciodată.

Ei bine, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, criticul de film a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care a avut-o cu un bărbat însurat, poveste care a durat șapte ani.

Care este motivul pentru care Irina-Margareta Nistor nu și-a dorit niciodată să vorbească despre povestea de iubire pe care a trăit-o în secret

Este bine cunoscut faptul că Irina-Margareta Nistor a trăit o idilă cu un bărbat însurat, idilă care a durat șapte ani.

Criticul de film a trăit o poveste de iubire pasională, despre care a decis să nu vorbească niciodată. Identitatea bărbatului a fost cunoscută doar de mama sa, Irina nu și-a dorit să-și oficializeze relația cu bărbatul mult iubit, căci, așa cum chiar ea a mărturisit la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, nu ar fi mers. Atunci când este mister, vraja nu se rupe niciodată.

Citește și: Mihai Mărgineanu, un pasionat al vinului roșu! Ce fel de vin bea artistul nu este deloc ieftin: „Îmi place mie foarte mult”

S-au iubit până când moartea i-a despărțit, acesta este finalul poveștii de iubire dintre celebrul critic de film și bărbatul care i-a marcat existența.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Întrebată de Denise Rifai ”Cât de tare doare o iubire imposibilă”, Irina-Margareta Nistor a oferit un răspuns demn de un intelectual:

”Nu știu dacă neapărat doare. Tocmai asta este perfecțiunea, după părerea mea. Acum am dat ”Ghici cine vine la cină”, filmul cu Katharine Hepburn și Spencer Tracy, iubirea lor a durat câțiva zeci de ani. A semănat, poate, mult cu a noastră, doar că erau două persoane publice.

Atunci am înțeles și mai bine din privirile lor ce mare privilegiu este o iubire, chiar și o iubire interzisă. Ea așa a hotărât să nu meargă și nici el nu a hotărât să fie vreodată împreună, nu cred că doare, asta îi dă un 3D, pentru că e altfel față de celelalte, care pot fi mult mai banale. Când vezi atât de multe filme, așa cum am văzut eu, probabil că în scenariul vieții mele s-a strecurat și un personaj de genul acesta și mi l-am creat unul pozitiv.
(n.r. Deci, nu v-ați dorit să fie niciodată mai mult?) Nu! N-ar fi ținut. Eu mă cunosc suficient de bine, crede-mă. Așa e mai bine, când e mister ține altfel. Nu rupi vraja niciodată. Ai rupt vraja, s-a terminat”,
a povestit Irina-Margareta Nistor.

Citește și: Irina Margareta Nistor: a dublat în secret peste 3000 de casete înregistrate și aduse din Vest. La naștere medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.