Irina Petrea intre doua familii complet diferite!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 14:37

Irina Petrea ne invita la o noua competitie in “Cei 7 ani de acasa”, joi, 7 iunie, de la ora 21.00, la Kanal D.

Irina Petrea, pedagogul emisiunii este gata sa treaca la un nou capitol dedicat bunei cuviinte, alaturi de doua familii dornice sa demonstreze ca ofera cea mai buna educatie copiilor lor.  

 

Pentru inceput, facem oprire la Negrilesti, judetul Vrancea, in sanul familiei Esanu-Paraschiv, unde ne intalnim cu sotii Doru (44 ani) si Cristina (25 ani). Cei doi au impreuna au o fetita, Iarina (4 ani si 6 luni), careia ii place sa cante la tobe si sa o ajute pe mama in bucatarie.

In cei 11 ani in care a locuit in Italia, Doru a trecut prin multe experiente frumoase, dar nimic nu se compara cu viata tihnita de acasa, in Romania, si cu bucuria de a-si vedea fetita crescand sub ochii lui.

 

Facem cunostinta in aceasta editie a emisiunii si cu familia Dendea, din Bucuresti; Mihai (sot, tata 31 ani) si Daniela (sotie, mama 35 ani) se impart intre educatia fiului (Bogdanm 2 ani si 9 luni) si serviciul care le ocupa foarte mult timp.

Daniela si Mihai au adesea pareri diferite referitor la metodele de educatie aplicate micutului Bogdan. Mihai o dezabroba  pe Daniela, care, de cele mai multe ori, cedeaza in fata capriciilor micutului. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Cum se vor descurca cele doua familii in concurs si ce observatii va face pedagogul Irina Petrea de aceasta data urmariti joi, 7 iunie, de la ora 21.00, in emisiunea “ Cei 7 ani de acasa ”, la Kanal D.