Irina Petrea ne invata in fiecare joi "Cei 7 ani de acasa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:57

Incepand de joi, 24 mai, de la ora 21.00, Irina Petrea arbitreaza la "Cei 7 ani de acasa" competitia dintre familiile Negru, din Targoviste, si Tibanescu , din Miroslava (Iasi). Oricat de iubitori si de atenti sunt parintii cu educatia copiilor lor, exista intotdeauna ceva de corijat in metodele adoptate de acestia, cu cele mai bune intentii.

Simona si Gabriel Negru au doi copii foarte activi, Alexandra (5 ani) si Eric (3 ani), implicati intr-un program pe masura energiei lor. In fiecare duminica, parintii ii duc la "Clubul  Victoriosilor" din Targoviste, unde cei mici invata poezii, cantecele si se distreaza cu ceilalti copii. Simona si Gabriel sunt doi parinti responsabili care se implica permanent in viata copiilor lor.

Roxana si Cristian Tibanescu sunt parintii lui Leonard (6 ani), un copil pofticios si rasfatat care le da permanent de furca celor mari.
Cum Roxana tocmai si-a propus sa scoata din meniul micutului cartofii prajiti si dulciurile, o adevarata furtuna se starneste zilnic la masa. Cristian nu este de acord uneori cu metodele educative pe care le aplica Roxana lui Leonard si prefera sa cedeze in fata copilului, decat sa se impuna.

Vom fi martorii unei competitii interesante intre doua famili cu personalitate, care se vor "duela" aprig in lupta pentru castigarea competitiei..
Nu ratati "Cei 7 ani de acasa", cu Irina Petrea, in fiecare joi, de la 21.00, la Kanal D.