Irina Petrea te invata noi metode cu ajutorul carora iti poti educa micutii! Nu rata editia "Cei 7 ani de acasa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 14:43

Irina Petrea va invita duminica, 11 martie, de la ora 22.00, sa fiti partasi la o noua lectie de educatie ca la carte, urmarind “Cei 7 ani de acasa”

In episodul din aceasta duminica intra in competitie  familia Ciopor, din Slatina, o familie armonioasa, unde tensiunile nici macar nu apuca sa se nasca. Yannis (3 ani) este centrul universului pentru Simona (31 ani) si George (33 ani). Cei doi parinti  incearca sa ii acorde micutului timpul necesar si toata dragostea  de care un copil are nevoie.

In acelasi timp, Simona se informeaza in permanenta, citeste carti de psihologia copilului si incearca sa aplice bunele invataturi si in cazul lui Yannis.

Insa cat de bine sunt puse in aplicare metodele descrise in cartile de specialitate va judeca Irina Petrea, psihologul  si arbitrul emisiunii “ Cei 7 ani de acasa ”.

Marinel
(35 ani) si Lucica Neacsu (30 ani) din Braila formeaza  un cuplu modest, care  se dedica cu tot sufletul  copiilor Catalina (8 ani) si Valentin (4 ani).
Marinel prefera  insa sa o lase pe sotia lui sa tina fraiele casei si sa gestioneze relatia cu fiica lor, Catalina (8 ani), care a devenit mult prea preocupata de aspectul fizic. Mezinul familiei, Valentin (4 ani) are si el nevoie de atentie sporita din partea celor doi parinti, nevoiti sa se imparta intre treburile gospodariei si educatia celor mici.

Metodele de educatie aplicate copiilor de cele doua familii, Ciopor si Neacsu,  vor fi atent analizate si dezbatute de psihologul emisiunii, Irina Petrea, iar familia care se dovedeste a fi cea mai priceputa si atenta in instruirea celor mici
va primi in dar o vacanta de vis.

Nu ratati duminica, de la ora 22.00, “Cei 7 de ani acasa”, numai la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.