Irina și Alexandru s-au întâlnit după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce au decis cei doi cu privire la relația lor

Author: Diana Bostan

Ce spune Irina despre o posibilă relație cu Alexandru

Sursa: Captură YouTube

Irina și Alexandru au vorbit deschis despre eliminarea din casă, dar și despre o posibilă relație. Alexandru a fost uimit de reacțiile Irinei.

 

Cei doi foști concurenți ai emisiunii ” Casa Iubirii ” au fost invitați în cadrul emisiunii ”Culisele Iubirii”, acolo unde au dat frâu liber sentimentelor. Cei doi au petrecut momente frumoase în casă, dar cu toate acestea relația lor este una imposibilă.

Irina a dezvăluit de ce nu ar fi posibilă o relație cu Alexandru

Deși mulți se așteptau ca Alexandru și Irina să încerce să aibă o relație după ce au fost eliminați din emisiune, cei doi trăiesc o iubire imposibilă.

Foștii concurenți susțin că distanța mare este principala problemă între cei doi, Irina locuind în Republica Moldova.

Citește și: Lorena și Laurențiu, dulce împăcare! Cei doi concurenți vor avea parte de o întâlnire romantică în Casa iubirii! „Nu mă așteptăm să nu-ți asumi!” Aflați ce se va întâmpla, marți, 10 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Vai de capul meu, dacă până în București fac opt ore, dar până la Chișinău.

Eu nu aș putea, eu dacă mă cert, dacă vreau să o ating, să o simt aproape. Eu sunt genul care vreau s-o știu lângă mine și sunt gelos
”, a mărturisit Alexandru în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cosmin, decizie uluitoare în privința Juliei! „O s-o percep altfel de azi înainte pentru că am văzut o persoană mai deschisă și mi-a plăcut!” Iată cum a reacționat Catinca

Irina a preferat să mențină distanța față de Alexandru și s-a arătat deranjată în momentul în care acesta a atins-o pe spate. Fosta concurentă a ținut să menționeze faptul că între cei doi nu a fost nimic și nu s-a pus problema unei relații.

Alex a fost gelos în momentul în care Irina a spus că și-ar dori să-l cunoască pe Patrick

După ce a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii”, Irina și-a manifestat interesul față de Patrick.

Cei doi au avut parte de mai multe provocări pe TikTok, iar blondina și-a dorit să-l cunoască și-n realitate. Acest lucru a stârnit puțină gelozie din partea lui Alexandru.

Citește și: Decizia neașteptată pe care a luat-o Cosmin în privința Juliei: "Te vede cu alți ochi" Nu ratați un episod incendiar luni, 9 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Aveam așa o mică gelozie, invidie, dar cam atât. Mă bucuram pentru ei, pentru ea, dacă era să fie ”, a mai spus Alexandru. Fostul concurent nu ar fi deranjat dacă ar ieși la o întâlnire cu Irina și Patrick.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important în Gala de duminică: "Nu mă interesează, nu vreau să aud!" Iată cine a fost desemnat favoritul săptămânii

Irina susține că nu l-a văzut niciodată pe Patrick în viața reală și nu știe cu cine ar simți o chimie mai mare, cu Patrick sau cu Alexandru. Blondina s-ar bucura să-l cunoască pe Patrick și-n realitate, dar nu este sigură că și el ar simți la fel.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?