Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 ian 2022, 17:53

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost prezentă vineri la DNA. Care este motivul?

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost audiată, vineri, la sediul DNA. Tânăra a fost însoțită de un avocat, dar nu a stat foarte mult timp la discuții cu procurorii. Irina a refuzat să dea detalii cu privire la vizita sa.

Citeste si: Irina Tănase este de nerecunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea! Ce operații estetice și-ar fi făcut fosta iubită a politicianului

Irina Tănase, audiată la DNA

Irina Tănase s-a prezentat vineri la DNA, după ce ar fi fost citată telefonic de către procurori într-un dosar care l-ar viza și pe fostul său logodnic, Liviu Dragnea, potrivit ProTV.ro.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, a fost chemată la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), vineri dimineață, 21 ianuarie. ”Discuțiile” cu procurorii DNA au durat doar 24 de minute.

Citeste si: Liviu Dragnea este mult mai fericit după despărțirea de Irina Tănase! Cum își ocupă politicianul timpul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Conform surselor Antena 3, procurorii DNA vor să afle de unde a avut Irina Tănase bani să-şi cumpere casa şi atâtea bunuri, având în vedere că ea nu ar fi muncit.

Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), după ce tânăra l-ar fi înșelat.

Irina Tănase, audiată ca martor în cazul Tel Drum

În luna decembrie a anului 2020, fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mai fost la DNA, însă audiată ca martor în dosarul TelDrum.

La ieşirea de la DNA, Irina Tănase a declarat că nu a dat declaraţii în dosar, pentru că pe vremea aceea avea opt ani şi, probabil, procurorul de caz a vrut doar să o cunoască.

"Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu ştiu ce a vrut să afle de la mine, nu am dat declaraţii, cred că a vrut dânsa să ne cunoaştem", a spus ironic, Irina Tănase, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie, adăugând că aceasta este o "răzbunare a sistemului".

Tel Drum este dosarul în care doi foști premieri ai României au fost audiați la DNA. Este

vorba despre Sorin Grindeanu și Victor Ponta.

Compania Tel Drum este acuzată că ar fi luat peste un milion de euro ilegal, bani din fonduri europene.