Irina Truica se teme pentru viata ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:11

Dezvaluiri socante facute de Irina truica pe treptele tribunalului! Femeia sustine ca se teme pentru viata ei in contextul incidentului de la coaforul din Dorobanti.

Prezenta la un alt proces in legatura cu cele doua gemene, Irina Truica a aruncat bomba. Poate emotionata de masacrul din centrul Capitalei, femeia se teme pentru viata ei.

" Sunt putin afectata de ce s-a intamplat acum cateva zile si nu pot sa ma gandesc ca si sotul meu are permis de port arme, are o gramada de arme acasa", a declarat Irina Truica.


In replica, Remus Truica spune doar ca sotia sa este rauvoitoare." Aceasta femeie este raul absolut si cu asta am inchis tot", a afirmat Remus truica despre spusele fostei sale sotii.

Speriata si aflata in plin divort, Irina Truica nu a uitat sa-si puna un martisor. Mai ales ca l-a primit de la una din fetite. Cat despre un cadou de la Remus Truica nici nu poate fi vorba.
Cu toate acestea, Irina Truica nu a negat, dar nici nu a confirmat primirea unui martisor de la un alt barbat.

Sotii Truica asteapta hotararea pe care o va lua instanta din Franta. Acolo urmeaza sa judece apelul facut de Remus Truica privind incredintarea copilelor mamei lor.