Irina va izbucni în lacrimi! Concurenții o pun la zid: "Stai numai sub aripa lui" Aflați ce se întâmplă luni, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 sep 2023, 21:01

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Irina va izbucni în lacrimi! Iată ce urmează să se întâmple!

Luni, 11 septembrie, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Irina va izbucni în lacrimi amare, după ce concurenții o pun la zid.

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Robert nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi! Ce frământări are concurentul pe suflet

Irina va izbucni în lacrimi! Concurenții o pun la zid: "Stai numai sub aripa lui"

Ediția de mâine va stârni noi conflicte între Mihaela și ceilalți concurenți. Tensiunea din timpul emisiunii va stârni reacții acide din partea lor și nu vor renunța la orgolii. 

Lorena: ''În timp ce spui că Laurențiu așteaptă o fată nouă, cum vrei să mă simt eu? Vrei să mă simt bine când spui tu asta?''

Irina: ''El cel mai mult aștepta. Am spus să nu te bagi. Niciodată nu te bagi, stai numai sub aripa lui și gata.''

George: ''Ai băut ceva energizante astăzi? Ai tăcut o săptămână și văd că deodată ai...''

Laurențiu: ''Să nu începi să plângi, te rog!''

Bianca: ''George, dar Irina vorbea de Laurențiu, nu de tine.''

George: ''Ba da, ne-a băgat pe amândoi în aceeași oală. A spus Laur și George! Ai auzit tu...''

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa: ''A spus <Vrei altă fată? Nu te mai interesează Larisa?> Așa a spus!''

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Radu și Robert, schimb de replici aprige! 

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 11 septembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.