Irina va izbucni în lacrimi! Replicile lui Alexandru o vor dezamăgi profund! „Vorbește cu o persoană care merită” Aflați ce se va întâmpla între cei concurenți, joi, 3 august, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 aug 2023, 19:06

Irina, dezamăgită cumplit de vorbele jignitoare lansate de Alexandru! „Nu mai vreau să-mi consum energia pe persoane care nu merită!” Irina va izbucni în lacrimi amare și îi va cere concurentului să se îndepărteze de ea!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare ediție prin noi momente de senzație, noi încercări de a se apropia de cel sau cea pentru care simt că au atracție, însă au parte și de multe tensiuni aprige, conflicte și răsturnări uluitoare de situație, care de cele mai multe ori îi aduc într-un mare impas și le creează mari probleme. În ediția de miercuri, Mihaela și Robert au ajuns într-un punct critic al relației lor și au decis să își spună adio, deși ambii au subliniat că au încă sentimente unul pentru celălalt.

În ediția de joi, încă doi concurenți vor eșua în încercarea lor de a forma un cuplu în cadrul show-ului. Este vorba despre Irina și Alexandru, care își vor spune replici acide și nu vor renunța la orgolii.

Irina va izbucni în lacrimi! Replicile lui Alexandru o vor dezamăgi profund! „Vorbește cu o persoană care merită”

În ediția de joi, 3 august, în Casa iubirii va pluti din nou o atmosfera tensionată și apăsătoare.

După ce în ziua precedentă, Mihaela și Robert au avut încă o întâlnire cu scântei și au ajuns într-un moment critic al relației lor, fiind și mai aproape de o despărțire definitivă, joi, lucrurile se vor precipita și în cazul Irinei și al lui Alexandru, care în ultima vreme au încercat să se cunoască mai bine și chiar să se apropie.

Irina îi va reproșa concurentului faptul că în ziua trecută a evitat-o atunci când ea e fost în vizită în casa băieților motiv pentru care a suferit teribil.

Pe de altă parte, Alexandru va lansa o replică dureroasă la adresa Irinei, care o va dezamăgi cumplit și în cele din urmă această va izbucni în lacrimi.

Irina: Ieri am fost în casa la băieți și tu m-ai evitat, nu ai vorbit cu mine!

Alexandru: Nu mai vreau să-mi consum energia pe persoane care nu merită!

Bianca: Ești cam dur în exprimare! Cum nu merită?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Irina: Eu nu merit? Da, Alexandru?

Alexandru: De ce să fiu numai eu omul ăla bun? Și eu să nu primesc nimic în schimb?

Irina: Bine, eu te-am auzit! Succese! Dacă nu merit nu-ți pierde timpul tău cu mine! Vorbește cu o persoană care merită!

Alexandru: Ai încercat să vorbești cu mine?

Irina: Nu vreau!

Citește și: Mihaela, devastată din cauza mesajele primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

Citește și: Lacrimi și dezamăgire pentru Mihaela! Incredibil ce a spus Robert despre concurentă: "Nu și-a dorit o relație"

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?