Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cum se simte în aceste momente

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mar 2022, 16:55

Irinel Columbeanu a fost externat din spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular și a ajuns de urgență la spital. Controversatul om de afaceri ar urma să fie externat astăzi, 2 martie.

Recent, Irinel Columbeanu a fost transportat la spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Celebrul om de afaceri a fost operat și i-a fost montat un stent, iar acum a început perioada de recuperare. 

Cum se simte Irinel Columbeanu în aceste momente

Irinel Columbeanu a fost internat la Spitalul Elias din București în data de 18 februarie 2022. Pentru că starea lui de sănătate nu dădea semne că se îmbunătățește, a fost nevoie de o intervenție de angioplastie coronariană, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 2 martie, să fie externat. 

Controversatul om de afaceri pare că se simte mult mai bine după această intervenție, însă va trebui să urmeze un regim alimentar bine pus la punct de acum înainte, la recomandarea medicului.

”Mă simt bine, intervenția de ieri a fost ok. Recuperarea constă în dietă strictă și în renunțarea la vechile și nocivele obiceiuri”,  a spus Irinel Columbeanu, conform Fanatik.

Irinel nu a fost deloc singur în această perioadă dificilă din viața lui, pentru că fiica sa și fosta soție, chiar dacă sunt la mii de kilometri distanță, i-au fost alături și l-au susținut pe FaceTime. Irinuca a ținut constant legătura cu tatăl său, pentru a fi sigură că este în afara oricărui pericol.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor. Ce le-a trimis fostul milionar în America

”Irina, ca și Monica, mi-a fost alături grație FaceTime-ului. Irina m-a sunat și a vorbit cu mine pe tot parcursul intervenției, s-a gândit că îmi este teamă. Am avut anestezie parțială, dar nu a fost o procedură foarte simplă”,

a declarat Irinel Columbeanu.

Fostul milionar și-a făcut repede prieteni în spital. Acesta s-a împrietenit cu cei doi colegi ai săi cu care a împărțit salonul, astfel nu s-a simțit deloc singur.

”Cei doi «colegi de celulă» din Chitila și Mogoșoaia, cu care m-am împrietenit în spital, m-au ajutat în această perioadă”,  a adăugat Irinel Columbeanu.

Citeste si: Irinel Columbeanu, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral!