Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”

Autor: Diana Bostan

În ediția de astăzi a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în prim-plan un subiect deosebit de sensibil, prezentând imagini din fosta vilă de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, locuință care a ars în urmă cu câțiva ani.

Această vilă, cândva simbol al succesului afaceristului, este acum o ruină, iar Irinel Columbeanu locuiește într-un azil de bătrâni. Interviul și imaginile vor fi difuzate în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță” pe canalul TheXclusive, începând cu ora 19:00.

Citește și: EXCLUSIV| Jador rupe tăcere în urma acuzațiilor de agresiune aduse de Zanni: „Este vina surorii mele”. Ce spune artistul despre o posibilă împăcare cu Oana Ciocan

Irinel Columbeanu a vizitat fosta vilă de la Izvorani alături de Adiță Fiță

Ilinca Vandici a subliniat emoția profundă pe care imaginile o trezesc, afirmând: „Ideea pe care a avut-o Adiță, pe mine m-a cutremurat, inclusiv în mine a trezit un soi de emoție. Ce a fost și unde s-a ajuns.”

Citește și: Irinel Columbeanu primește lunar 6.000 de lei! Cine este persoana care îl ajută pe fostul milionar cu costurile azilului

Teo Trandafir a adăugat că relația care s-a creat între Adiță și Irinel Columbeanu este una rară, remarcând deschiderea și sinceritatea cu care Columbeanu a vorbit în timpul interviului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

În cadrul discuției, Adiță l-a întrebat pe Irinel despre sentimentele sale în fața ruinelor vilei, la care acesta a răspuns: „Sentimentele sunt amestecate. Nu-mi pare rău de nimic, dar simt o emoție puternică văzând niște lucruri care mi-au fost dragi.”

Imagini emoționante de la fosta vilă de la Izvorani

În plus, în timpul filmării, Adiță Fiță descoperă o fotografie emoționantă cu mama lui Irinel, decedată cu mulți ani în urmă, și fiica sa, Irinuca, în mijlocul unor obiecte care au aparținut cândva vilei.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a planificat înmormântarea! Ion Cassian a dezvăluit unde ar vrea fostul afacerist să fie îngropat: „Le respect această ultimă dorință”

Privind neputincios ceea ce s-a ales de întreaga sa muncă, Irinel Columbeanu a fost profund marcat de amintirile evocate de obiectele rămase în vilă, fiecare detaliu reînvie momente de fericire și realizări din trecutul său.

Între fotografii, jucării și haine uitate, amintirile puternice l-au copleșit, aducându-i în prim-plan un sentiment de melancolie și regret pentru ce a fost cândva. Întregul material va putea fi vizionat astăzi, 11 octombrie, de la ora 19:00, pe canalul de YouTube The Xclusive.