Irinel Columbeanu a plecat din azilul de bătrâni în care locuia. Unde a mers fostul milionar

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 feb 2024, 11:16

Irinel Columbeanu a plecat din azil

Sursa: Captură YouTube theXclusive

De câteva luni de zile, Irinel Columbeanu locuiește într-un centru pentru bătrâni, însă, cineva i-a făcut o adevărată surpriză.

Irinel Columbeanu a părăsit, temporar, azilul în care locuiește pentru a se relaxa într-o vacanță la munte. Totul a fost organizat de către un bun prieten de al lui.

Unde a plecat Irinel Columbeanu

Un vechi prieten de al fostului afacerist a făcut un gest de-a dreptul surprinzător, invitându-l pe acesta într-o mică escapadă în vârf de munte. Totul a fost foarte spontan, însă acest lucru nu l-a deranjat pe bătrân, ci, din contră, l-a adus în culmea fericirii.

Irinel Columbeanu este cazat de luni bune într-un centru pentru îngrijirea bătrânilor, din cauza problemelor sale severe de sănătate, care trebuie să fie tratate corespunzător.

În prima fază, fostul milionar a crezut că toată lumea l-a uitat și că nimeni nu îi va mai da atenție, având în vedere situația delicată în care se află. Însă acesta s-a înșelat, întrucât prietenii săi de odinioară l-au căutat pentru a-i face o mare bucurie.

Citește și: „Ești ramolit rău”. Irinel Columbeanu, schimb savuros de replici în mediul online. Ce l-a deranjat la culme pe fostul milionar

Aceștia l-au invitat la munte pe Irinel, care nu a mai stat pe gânduri, făcându-și imediat bagajele, întrucât era dornic de o aventură pe cinste. 

Fericirea debordantă a bătrânului i se poate citi cu ușurință pe chip, întrucât a postat imediat pe Facebook fotografiile dintre brazi, în care zâmbește cu gura până la urechi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum au reacționat internauții vizavi de plecarea lui Irinel Columbeanu

Într-una dintre poze Irinel Columbeanu, aflat în mașină alături de unul dintre prietenii săi, le-a făcut cu mâna internauților, în semn de salut, iar în spatele lui, prin trapa autoturismului, se poate observa o creastă de munte împădurită. 

În descrierea imaginilor fostul afacerist a scris: „ Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu. Dar sigur va fi bine!”.

Văzând respectiva postare de pe pagina personală de Facebook a bătrânului, cei din online s-au arătat de-a dreptul impresionați de bucuria pe care a arătat-o acesta, dar și de gestul prietenului său.

Citește și: Pensia pe care o ia Irinel Columbeanu: Cum a fost umilit fostul milionar de românul care încasează de la stat 11.000 de euro lunar

„Prietenii la nevoie se cunosc/ Sorin, ai făcut un suflet fericit! Ce mult contează când ești jos ca cineva să se gândească la tine! Ai un suflet Minunat/ Mă bucur tare,

d-le Columbeanu! Jos pălăria pentru Sorin!/

Asta înseamnă prietenie, frumos gest, Sorin Mărcuş/ Vreme frumoasă și distracție maximă vă doresc!/ „Sănătate multă domnule Columbeanu și felicitări Sorin un gest foarte frumos!!!”,  au fost câteva dintre comentarii.