Irinel Columbeanu a rupt tăcerea! După mai bine de 10 ani de la divorțul de Monica Gabor, fostul afacerist nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a recunoscut

Author: Madalina Maftei

Irinel Columbeanu a rupt tăcerea

Irinel Columbeanu a rupt tăcerea și a vorbit despre calitățile care l-au atras la Monica Gabor, pe vremea când formau un cuplu.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu a format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc în urmă cu mai bine de un deceniu. Povestea lor de dragoste a durat doar cinci ani, iar 2011 și-au spus adio. Acum, la 11 ani de la divorț, fostul afacerist a făcut dezvăluiri impresionante despre fosta soție, care în prezent este căsătorită cu afaceristul chinez, Mr.Pink.

Irinel Columbeanu, îndrăgostit de inteligența Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu nu s-a îndrăgostit doar de frumusețea Monicăi, atunci când a decis să se căsătorească cu ea, ci inteligența ei l-a impresionat cel mai tare. Bărbatul susține că fosta soție l-a impresionat, la acea vreme, prin prisma inteligenței, căci avea numai note de 10.

  "Ca să încurajăm tineretul să învețe, aș putea să spun că- dar aș minți puțin, ceea ce nu vreau- că i-am văzut carnetul de note.

Nașul nostru are și acum poze cu el și avea numai note de 10.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă v-aș spune că da (n.r. că asta m-a încurajat) mi-e că ar râde lumea de mine, dar și acest lucru a contat, sincer să fiu (n.r.  atunci când a decis să aibă o relație cu Monica Gabor)", a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Din ce a ajuns să facă Irina Columbeanu mii de euro la doar 15 ani. Suma pe care fiica lui Irinel Columbeanu a adunat-o este colosală

La 11 ani de la divorț, fostul afacerist are și câteva regrete, iar unul dintre ele este faptul că a ajutat-o să devină cunoscută: "Considerând cu ce s-a lăsat această încurajare și acceptare a lucrurilor pe care am presupus eu că și le dorea, răspunsul este da.

 

Acum regret că am făcut-o (n.r. că a făcut-o celebră)", a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Citeste si: De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Omul de afaceri a surprins pe toată lumea cu aceste mărturisiri