Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor. Ce le-a trimis fostul milionar în America

Author: Diana Tilă

Ce cadou i-a făcut Irinel Columbeanu fostei soții, Monica Gabor. Cea care a dezvăluit cadoul primit a fost chiar Irina Columbeanu.

Pe 8 ianuarie 2022, Monica Gabor a împlinit vârsta de 34 de ani, iar Irina Columbeanu își va serba ziua de naștere în curând. Astfel, Irinel Columbeanu s-a gândt să le trimită câte un cadou în Statele Unite ale Americii. 

Citeste si: Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Ce cadou i-a făcut fostul ei soț, Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor

Irinel Columbeanu s-a gândit să le surprindă pe Irina şi Monica Gabor. Așadar, fostul milionar a decis să trimită, în America, două cărți de ale sale. Una pentru Monica, iar cealaltă pentru Irina.

Citeste si: Monica Gabor, surpriză de proporții pentru partenerul ei, Mr. Pink! „Se simte inspirat”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Recent, în cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a dezvăluit care a fost reacția fiicei sale în momentul în care a deschis pachetul venit din partea sa.

Irina a început să o citească încă de seara de când a ajuns la ea. Mi-a citit cu voce tare în telefon, primele cuvinte sunt în franceză, limbă pe care o cunoaște și ea. Ce m-a frapat pe mine a fost faptul că, deși are foarte mult de învățat, a zis că abia așteaptă să o citească, pentru că are 40 de minute libere, înainte de culcare.

Pe mine asta m-a impresionat, cât de organizată e ea. De aceea am trimis prin curier cele două cărți, pentru ea și Monica. E un fel de cadou în avans. Poate îi mai trimit și altceva, dar e greu cu transportul. ”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu a vrut să fugă din ţară

Irinel Columbeanua declarat că  în perioada comunismului a vrut să fugă din ţară. Cu

toate acestea, el nu a făcut marele pas, iar recent a vorbit despre întreaga perioadă.

Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam la acea vreme. Era traversarea Dunării înot! Asta auzisem că se mai putea face. Altă variantă nu aveam, deși mă descurcam destul de bine. Însă nu mi-a fost frică să o iau de la început. Aș fi luat-o de la început oriunde, la fel cum am făcut-o, de altfel, în mod curent destul de recent.

Și acesta a făcut parte din motivele pentru care ideea mi-a repugnat o perioadă de timp și, de asemenea, când, totuși, m-am hotărât nu-mi mai păsa de aceste lucruri. Asta a fost câteva luni, până când a venit Revoluția ”, a declarat Irinel Columbeanu la Canal 33.

 


În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.