Irinel Columbeanu, de urgență la spital! A suferit un accident vascular cerebral!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 nov 2022, 09:00

Irinel Columbeanu a ajuns pe mâinile medicilor, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Iată care este starea de sănătate a afaceristului.

Fostul milionar în euro, Irinel Columbeanu, a suferit un accident vascular cerebral și este sub atenta supraveghere a medicilor. Afaceristul a povestit cum se simte acum.

Citeste si: Decizie fără precedent în dosarul Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, după ce au fost dați în judecată de Fisc. Ce gest neașteptat a făcut reclamantul

Irinel Columbeanu, de urgență la spital!

Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, trece prin momente critice, după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Afaceristul în vârstă de 64 de ani este internat în aceste momente la Spitalul Universitar de Urgență Elias, după ce a fost preluat de o ambulanță de acasă. 

Citeste si: Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor. Ce le-a trimis fostul milionar în America

Citeste si: Irinel Columbeanu, cadou surpriză pentru fiica sa și Monica Gabor. Ce le-a trimis fostul milionar în America

Contactat de către Spynews.ro, Irinel Columbeanu a confirmat faptul că se află în spital.

”După lansarea din 16 februarie, am suferit un AVC. Sunt internat la Elias. Mă simt mai bine acum”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Irinel Columbeanu spune că nu există motive de îngrijorare și rămâne de văzut cum se va simți în zilele următoare, înainte să fie externat.

Evenimentul nefericit s-a întâmplat după lansarea celui de-al doilea volum al trilogiei „Istoriile unui vehement”, care a avut loc pe 16 februarie.

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica lor, într-un avion privat. Ce comentariu i-a lăsat omul de afaceri fostei soții

Irinel Columbeanu a mărturisit pentru playtech.ro, că va fi supus unei intervenții chirurgicale luni. Din cauza colesterolului crescut, fostul milionar de la Izvornai s-a pomenit cu boala carotidiană, afecțiune care i-ar fi cauzat și accidentul vascular cerebral.

"Sunt bine, mai bine. După lansarea din februarie… Probabil (n.r. s-a stresat). Am mai avut un AVC în 2008. Nu știu când mă externează, probabil se va întâmpla în curând. Sunt la dr. Petrescu, am și CT făcut. Nu știu cât de repede mi-am revenit. Nu mă poate vizita nimeni din cauza covid-19.

Acum sunt pe salon. M-a luat salvarea de acasă.

Irina știe, am vorbit cu ea, cum vorbesc eu.

Luni am operație de curățare a carotidei – depunere de colesterol și montare de stent." a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.