Irinel Columbeanu este implicat într-un nou proces. Care este motivul pentru care fostul milionar de la Izvorani a fost dat în judecată. Acesta cere daune pentru defăimarea imaginii

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 06 iul 2023, 03:20

Irinel Columbeanu este implicat într-un nou proces

Sursa: Facebook

Fostul milionar de la Izvorani este implicat într-un nou proces. Irinel Columbeanu vrea să ceară daune morale pentru defăimarea imaginii, după ce a fost chemat în instanță pe nedrept.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că a întrerupt alimentarea cu energie electrică a locuinței din Izvorani, însă, acesta primește în continuare sesizări pentru plata facturilor la curent. Fostul milionar susține că după finalizarea procesului cu furnizorul de energie electrică, acesta vrea să facă o reclamație pentru defăimarea imaginii.

Irinel Columbeanu este implicat într-un proces cu furnizorul de energie electrică

Recent, fostul soț al Monicăi Gabor a vorbit public despre problemele cu care se confruntă și susține că are datorii care nu ar trebui să existe la vila pe care o are la Izvorani, acolo

unde acesta susține că a întrerupt alimentarea cu energie electrică, din cauza faptului că nu mai locuiește nimeni în acel imobil.

Am fost dat în judecată pentru niște datorii care nu au cum să existe. Este imposibil să existe din punct de vedere tehnic. Acel punct de consum a fost deconectat de către furnizorul de energie electrică, din cauza neplatei. Nu poți să invoci să ți se facă plata, când tu inusti ai întrerupt alimentarea.

", a declarat Irinel Columbeanu, pentru un post TV.

Irinel Columbeanu a mai precizat că a fost reclamat de către furnizorul de energie electrică.

" Pentru faptul că nu pot să accesez dosarul electronic respectiv. Aceasta este o formă de a-ți consulta dosarul într-un mod digital. Eu sunt acolo reclamat, reclamantul fiind furnizorul de e electrică.", a mai precizat fostul milionar de la Izvorani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Omul de afaceri a surprins pe toată lumea cu aceste mărturisiri

Irinel Columbeanu cere daune pentru defăimarea imaginii

După ce a fost chemat pe nedrept în fața judecătorilor, Irinel Columbeanu susține că după finalizarea procesului va înainta o reclamație pentru a fi despăgubit, căci imaginea sa a fost pătată.

" Consider că imaginea mea a fost șifonată. Sunt și rău platnic și nu văd de ce.", a mai spus Irinel Columbeanu.

Citeste si: Irinel Columbeanu a rupt tăcerea! După mai bine de 10 ani de la divorțul de Monica Gabor, fostul afacerist nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a recunoscut