Irinel Columbeanu: "Monica poate sa vina sa petreaca 8 Martie cu ea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:17

Irinel Columbeanu a dezvaluit ca nu este suparat pe Monica si ca o astepata sa isi ia fata de 8 martie si sa petreaca ziua mamei cu ea.

"Monica nu m-a contactat ca sa o vada pe Irinuca pe 8 martie. Nu am purtat niciun fel de discutie cu ea din 5 februarie. I-am scris astazi pe mail, ea nu mi-a raspuns. Am incercat sa o determin sa isi mai deschida Skype-ul sa vorbeasca si ea cu Irina, dar nu a vrut. Acum am aflat ca vine astazi. Am o evidenta foarte clara de cand n-a mai vorbit cu Irina, care intreaba mereu de ea.
Nu e absolut nicio problema ca Irina sa petreaca ziua de 8 martie cu mama ei. Poate sa vina sa o ia oricand si sa stea cu ea. Nu sunt suparat pe Monica"

Irinel Columbeanu i-a luat fiicei sale de 1Martie un martisor si anume o pisicuta.

Nu incerc sa o indrum pe Irian spre o directie, ii place sa picteze si sa faca balet, dar si sporturile.
Acum are un nou hobby, sa se catere pe troienele din curte",

"Am iubit-o pe Monica, n-o mai iubesc. Am incetat in decembrie, cand am aflat de la mama ei despre ce i-a facut Irinei in America. Nu prea cred ca o sa ma mai insor, dar niciodata sa nu spui niciodata. Nu am o iubita, nu prea am timp, trebuie sa gasesc o femeie la fel. Mi-e teama ca Irina nu ar accepta o alta femeie, a suferit destule socuri, mi-e frica sa nu fie prea mult.
Mi-e bine cum asa cum sunt acum”