Irinel Columbeanu, pe cale să devină socru? „Vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere”. Ce răspuns a primit fostul milionar din partea fiicei lui

Autor: Diana Ghita

Irinel Columbeanu vrea să meargă în America, la fiica lui

Sursa: Instagram Monica Gabor; Facebook Irinel Columbeanu

Deși se află pe continente diferite, Irinel Columbeanu și fiica lui au păstrat o legătură frumoasă, bătrânelul aflând, chiar, că adolescenta are un iubit, pe care este dornic să-l cunoască.

Fostul magnat al afacerilor, Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, își petrece zilele într-o cameră modestă la azilul de bătrâni din Ghermănești. Viața i s-a schimbat radical, iar acum trăiește singur, departe de luxul și opulența de altădată.

Irinel Columbeanu vrea să-l cunoască pe iubitul fiicei lui

Însă, cu toate acestea, legătura cu fiica lui, Irina, în vârstă de 17 ani, care trăiește în SUA alături de mama ei, Monica Gabor, rămâne un aspect important pentru fostul om de afaceri.

Într-o discuție recentă cu adolescenta, Irinel și-a exprimat dorința de a călători în America pentru a face cunoștință cu posibilul viitor ginere, dar fata lui l-a refuzat. Totuși, în ciuda răspunsului negativ primit de la adolescentă, fostul milionar nu s-a lăsat descurajat.

„I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere, iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, pentru

click.ro.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a făcut analizele! Ce probleme de sănătate are fostul milionar: „Nu l-am văzut niciodată să plângă”

Cum este viața lui Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni

Deși se zvonește în spațiul public că fiica sa îi trimite bani cu regularitate, fostul milionar a clarificat că acest lucru nu se întâmplă atât de des pe cât se crede.

Cu toate acestea, aspectul financiar nu îl afectează emoțional pe Irinel Columbeanu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos ”, a subliniat fostul afacerist.

Irinel Columbeanu locuiește la azilul de bătrâni din Ghermănești de aproape jumătate de an, dar, cu toate acestea, este constant vizitat de prieteni și apropiați, care au grijă să îl scoată din rutina zilnică.

Citește și: Ce face Irina Columbeanu în America. Fiica Monicăi și a lui Irinel și-a luat deja permisul de conducere și are pasiuni „neobișnuite” pentru vârsta ei

„Mă simt bine aici unde sunt. Sănătatea îmi permite, nu am motive de plângere”,  a mai spus bărbatul, conform sursei citate.

De multe ori, fostul magnat este scos în oraș sau chiar invitat la plimbări în natură, menținându-și astfel o minimă formă de socializare și activitate în viața sa.

„Am plecat in excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu.

Dar sigur va fi bine!”,  transmitea Columbeanu pe Facebook, în timp ce se afla într-o mini vacanță la munte cu un bun prieten.