Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Nici măcar căsătoria nu îl poate salva pe afacerist! Patronul căminului: „Așa este regulamentul”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 mar 2024, 12:59

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Nici măcar căsătoria nu îl poate salva pe afacerist! Patronul căminului: „Așa este regulamentul”

Sursa: Facebook Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu riscă să fie alungat din azilul în care stă în prezent, la Ghermăneși. Potrivit patronului azilului, suma pe care o plătește afaceristul nu este suficientă pentru întreținerea sa.

Irinel Columbeanu este conștient că nu ar mai putea sta o perioadă lungă de timp la azil, astfel că și-a exprimat dorința arzătoare de a se căsători.

Cu toate acestea, condițiile pentru ca fostul milionar să reușească acest lucru sunt destul de complicate. despre dorința sa de a se recăsători, o nouă problemă se ridică în privința șederii sale în azilul de bătrâni. 

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azilul din Ghermănești

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru relațiile tumultuoase și pentru recenta lui aventură romantică cu o tânără de doar 26 de ani, pare să fi declanșat un val de schimbări în mediul său de trai. Deși locuiește în azilul de bătrâni de peste patru luni, fiind îngrijit în conformitate cu nevoile sale de sănătate, gândurile sale nu par a fi ancorate în prezentul actual.

Recentele sale declarații despre reluarea legăturii cu una dintre fostele sale iubite, Oana Cojocaru, au stârnit speculații cu privire la direcția pe care o va lua viața sa amoroasă.

Cu toate acestea, în ciuda dorinței sale de a recuceri tânăra de 40 de ani mai tânără decât el, Columbeanu a fost destul de categoric în a exclude orice perspective de relație serioasă sau de căsătorie.

Citește și: Irinel Columbeanu și-a făcut analizele! Ce probleme de sănătate are fostul milionar: „Nu l-am văzut niciodată să plângă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Irinel Columbeanu este aproape de faliment

Patronul azilului, Ion Cassian, a adus în discuție aspectul financiar al șederii lui Columbeanu în instituția sa. Se pare că suma pe care o primește fostul om de afaceri de la stat, de 1.970 de lei lunar, este insuficientă pentru a acoperi chiria locuinței sale la azil. Cu toate că personalul și ceilalți rezidenți încearcă să îl ajute pe Columbeanu, situația rămâne dificilă.

În plus, Cassian a subliniat că dacă Irinel Columbeanu va ajunge să se recăsătorească, nu va mai fi posibilă menținerea sa în azil. Această decizie ar putea fi justificată de regulile interne ale instituției sau de alte aspecte legale legate de statutul său civil.

„Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă.

Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România. Am mai avut, în decursul timpului, și familii, le-am oferit o cameră pentru cuplu, cu televizor, frigider și, obligatoriu, cu baie personală”,  a declarat Ion Cassian pentru Playtech Știri.

Citește și: Succes peste ocean pentru Irinuca Columbeanu. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat un mare premiu în California: „Candidatul anului”

„Nu i-au mărit pensia, Irinel Columbeanu nu a beneficiat de această majorare, de la începutul anului, ca alți români. El are în prezent până în 2.000 de lei, mai exact 1.970 de lei. Cazarea la noi costă peste 4.500 de lei. O să îl ajutăm, însă, indiferent de cât primește pensie”,  a mai spus patronul azilului de bătrâni.

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?