Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „N-am cum să-l țin fără bani”. Acesta are o situație financiară precară, ce nu-i permite să achite costurile azilului

Author: Diana Ghita

Irinel Columbeanu la azil

Sursa: Captură YouTube

Irinel Columbeanu este o celebră persoană publică din România. Acesta a fost un milionar de succes, datorită multiplelor afaceri pe care le-a deținut.

Irinel Columbeanu are mai multe afecțiuni de sănătate. Din acest motiv, în urmă cu două săptămâni, fostul afacerist a ajuns la azil, pentru a fi sub supraveghere și a primi îngrijirile medicale necesare.

Cum se simte Irinel Columbeanu în căminul de bătrâni

La începutul acestui an, în luna februarie, acesta a suferit un accident vascular cerebral, care l-a afectat semnificativ.

Respectivul episod i-a cauzat pierderi de memorie, probleme la ochiul stâng și dificultăți în vorbire.

Cu toate că nu mai trăiește în condițiile de lux din vila sa de la Izvorani, Irinel a mărturisit că se simte liniștit la centrul pentru bătrâni și că mereu este vizitat de cei dragi.

„Veneam în fiecare zi aici. Pot să fiu mai liniștit aici. Asta e ceea ce am căutat.

M-a vizitat fosta iubită, Oana și sper să mai primesc niște vizite. (…) Mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte.”,
a spus, recent, Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Bărbatul a decis acest lucru de unul singur, întrucât situația lui financiară nu mai este cea de dinainte. În acest sens, fostul miliardar nu-și mai putea asigura cele necesare traiului zilnic, dar nici tratamentul pentru afecțiunile sale.

Citește și: „A fost ca jucatul la casino” Ce simte acum Irinel Columbeanu pentru fosta soție, Monica Gabor

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irinel Columbeanu ar putea fi dat afară din azil

Singurul venit care i-a mai rămas fostului afacerist este pensia, pe care va începe s-o primească spre sfârșitul acestui an.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie.”, a explicat Irinel Columbeanu, în cadrul interviului.

În mod normal, fostul miliardar nu și-ar fi permis nici să achite costurile azilului, însă acesta este deținut de un vechi prieten de al său, care dorește să-l ajute pe Irinel, având în vedere greutățile prin care trece.

Costurile șederii la căminul de bătrâni se situează între 3.000 și 4.000 de lei pe lună, iar bătrânul nu ajunge nici măcar la 2.000 de lei cu pensia pe care va urma s-o încaseze.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?!(...) Nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum.

(…)

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră (…). Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență.”, a dezvăluit Ion Cassian, citat de click.ro.

Citește și: „Mă simt foarte bine aici” Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Cum arată o zi din viața afaceristului