Irinel Columbeanu și-a făcut analizele! Ce probleme de sănătate are fostul milionar: „Nu l-am văzut niciodată să plângă”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 mar 2024, 08:26

Irinel Columbeanu și-a făcut analizele

Sursa: Captură YouTube/ Facebook

Prietenul lui Irinel Columbeanu face dezvăluiri în legătură cu starea de sănătate a fostului milionar. Ce au descoperit medicii în urma ultimelor analize?

După ce a rămas fără avere și fără vila impunătoare de la Izvorani, Irinel Columbeanu se află în grija unui bun prieten. Acesta deține un azil de bătrâni în Ghermănești, acolo unde locuiește și fostul milionar de aproximativ jumătate de an.

Ce a descoperit Irinel Columbeanu în urma analizelor făcute

Fostul soț al Monicăi Gabor a găsit refugiu în azilul administrat cu grijă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, iar acesta a dezvăluit că fostul afacerist se bucură acum de un trai liniștit.

Astfel că, Irinel Columbeanu a avut oportunitatea de a-și regăsi echilibrul mental și emoțional. Personalul azilului oferă îngrijire atentă și sprijin, contribuind la starea de bine a fostului milionar. 

Proprietarul azilului, Ion Cassian, a declarat pentru Click faptul că Irinel Columbeanu se simte bine și beneficiază de o pensie lunară de 2.000 de lei. El menționează că fostul milionar duce o viață liniștită la azil și că recent i s-au efectuat toate analizele medicale, iar cel mai important aspect este că Irinel Columbeanu nu are probleme cu AVC-ul.

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Lis și Irinel Columbeanu. Viorel Lis a răbufnit la adresa fostului milionar: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Fostul afacerist adoptă o rutină zilnică care include mersul la sala de sport de la azil, unde se implică în activități fizice.

Ion Cassian a mai adăugat că moralul lui Irinel Columbeanu este ridicat și că l-a văzut niciodată plângând.

„Irinel este bine. Are o pensie pe lună de 2.000 de lei. Duce o viață liniștită aici. Dimineața se trezește, ia micul – dejun, bea un ceai după care o cafea fără cofeină. Recent i s-au făcut toate analizele medicale și ceea ce este cel mai important este că nu are AVC.

Zilnic merge aici, la azil, la sală, face mișcare. Nu are moralul scăzut, nu l-am văzut niciodată să plângă, este bine aici”,  a mărturisit Ion Cassian pentru Click!.

Ce dorinta are Irinel Columbeanu 

Despre Irinel Columbeanu se știe că are o fiică în vârstă de 17 ani, care locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, în America. Cu toate că există o distanță considerabilă în kilometri între ei, acest lucru nu îi împiedică pe Irinel și fiica sa să mențină o legătură strânsă.

Cu ajutorul tehnologiei moderne, ei reușesc să comunice regulat prin apeluri video, mesaje și alte mijloace digitale, păstrând astfel un contact constant și contribuind la menținerea unei relații puternice, chiar și la distanță. Acesta isi doreste foarte mult sa o vada fata in fata pe Irinuca.

„Am văzut că are un album de poze cu fiica sa lângă pat și se uită mereu la el.

Un prieten am înțeles că i l-a făcut. De vorbit la telefon vorbește cu ea de două – trei ori pe săptămână. Tot timpul îl aud vorbind de Irinuca. Știu că ea îi mai trimite bani din străinătate dar nu am intrat în detalii mai multe să aflu ce și cum pentru că nu este treaba mea”,  a mai spus Ion Cassian, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Primele declarații după ce Irinel Columbeanu a plecat la munte: „Am făcut asta pentru sufletul lui”. Cum s-a simțit fostul milionar în vacanță

Irinel Columbeanu a fost cunoscut ca unul dintre cei mai bogați oameni din România. În culmea succesului său financiar, în 2006, avere sa era estimată la aproximativ 60 de milioane de euro, urcând la 150 de milioane de euro în 2007. Totuși, în anii care au urmat, situația financiară a lui Irinel a cunoscut o schimbare semnificativă. Estimările în 2008 indicau o avere de 40 de milioane de euro, iar în 2009 aceasta scăzuse la șapte milioane de euro. În prezent, fostul magnat nu mai dispune de nimic din acele resurse financiare semnificative. Familia sa, care deținea în trecut 56 de terenuri în comuna Ciolpani, județul Ilfov, și o vilă de poveste în Izvorani, a pierdut aceste active, inclusiv vila care a fost distrusă într-un incendiu.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?