Irinel Columbeanu si-a facut o noua iubita! Cum arata Oana, are doar 21 de ani si spune ca il iubeste enorm pe Iri

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 iun 2018, 13:33

Irinel Columbeanu si Oana, noua iubita a afaceristului, formeaza cel mai nou cuplu controversat din shwobizul mioritic.

Irinel Columbeanu a venit la WOWbiz alaturi de iubita lui, in varsta de doar 21 de ani, si a povestit cum a cunoscut-o pe frumoasa Oana.

"Eram la un Festival al Modei Europene, iar in acea seara, de 27 de aprilie, eu participam in calitate de spectator si am remarcat-o pe Oana, care defila pe scena.

"Eu am retinut ca avea o fusta alba, lunga, si privirea mea s-a oprit la fusta, dupa care am trecut mai sus, i-am retinut chipul si in acea seara am mai ramas putin.

"Dupa care, fiind in acea seara si aniversarea presedintelui Fashion Tv s-a servit si un tort, am stat mai mult, incercand sa aflu mai multe amanunte... Am invitat-o initial si pe fiica mea sa mearga, dar a zis ca nu vine, era cat pe ce sa nu ma duc nici eu.

"A doua zi am facut o postare pe Facebook-ul eu, intitulata "Moda si criptomonedele".

Era un subiect controversat, iar la cateva zile am primit mai multe like-uri, printre care si de la o persoana pe nume Oana. Eu de obicei nu ma uit, dar asa s-a intamplat atunci. Cand am intrat pe profilul ei, am recunoscut ca este chiar persoana pe care o cautam.

"Desi nu imi sta in obicei, dar am considerat ca este politicos sa ii cer prietenia si dupa vreo 2 ore am vazut ca a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am multumit, iar apoi am continuat discutia.",

a povestit Irinel Columbeanu.

Cum arata Oana, noua iubita a lui Irinel Columbeanu, vedeti pe WOWbiz.ro.