Irinel Columbeanu și-a planificat înmormântarea! Ion Cassian a dezvăluit unde ar vrea fostul afacerist să fie îngropat: „Le respect această ultimă dorință”

Autor: Diana Ghita

Irinel Columbeanu se gândește la înmormântarea lui

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Irinel Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, a început, deja, să se gândească la cum vor decurge funeraliile sale și să pună la punct anumite detalii legate de locul în care va fi înmormântat.

Irinel Columbeanu, fostul milionar care a cunoscut faima și succesul în anii trecuți, se confruntă acum cu provocări semnificative atât pe plan financiar, cât și din punct de vedere al sănătății. Într-o situație delicată, în care sprijinul din partea familiei și a prietenilor este limitat, Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, unde patronul instituției, Ion Cassian, a devenit unul dintre cei mai apropiați oameni din viața sa.

Unde vrea Irinel Columbeanu să fie înmormântat

Această perioadă de dificultăți l-a determinat pe fostul om de afaceri să se gândească la ziua când nu va mai fi printre noi. Columbeanu a discutat, în detaliu, cu Ion Cassian despre dorințele sale legate de înmormântare. Fostul milionar i-a spus clar unde și-ar dori să fie îngropat. Acesta a precizat că ar vrea să fie condus pe ultimul drum în același loc unde se odihnește tatăl său, la Cimitirul Ghencea Militar, locul de veci al familiei.

Citește și: Pensia lui Irinel Columbeanu a crescut, după recalculare! Patronul azilului unde locuiește a dezvăluit cât încasează, acum, fostul milionar

„Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.- la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a declarat patronul azilului din Ghermănești, pentru Click.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Cum se simte, în prezent, Irinel Columbeanu

În ceea ce privește starea actuală a lui Irinel Columbeanu, Ion Cassian a oferit informații încurajatoare. După o perioadă în care sănătatea bătrânelului a fost mai fragilă, acesta pare să fie acum într-o formă mai bună.

„Acum este mai bine, mănâncă, a avut o perioadă mai la vale, dar a început să își revină”,

a mai spus Ion Cassian, conform sursei citate.

Citește și: Imagini rare din iahtul cu care Irinel Columbeanu o ducea pe Monica Gabor la școală! Ambarcațiunea are, acum, un nou proprietar

Deși vremurile în care Columbeanu strălucea pe scena publică par demult apuse, legătura sa cu câțiva oameni de încredere, precum fiica sa Irinuca și Ion Cassian, îi oferă un suport important în aceste momente dificile din viața sa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.