Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire! „Îți mulțumesc, tata!” Irinel Columbeanu a rămas fără cuvinte

Autor: Laura Macovei

Irinel și Irinuca, lacrimi de fericire! „Mi-a fost foarte dor de tatăl meu” Declarații exclusive din partea fostului afacerist și a fiicei sale

Sursa: Captură YouTube

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu, a revenit în România după 6 ani. Ea se află aici în vacanță, iar revederea cu tatăl său a emoționat o țară întreagă.

Cu toții am fost martorii scenelor superbe din aeroport, iar astăzi, într-o ediție exclusivă de „Fiță cu Adiță”, aflăm mai multe detalii din viața Irinei Columbeanu, care locuiește în prezent în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor.

Irinel Columbeanu și Irinuca, lacrimi de fericire

Irinuca a ajuns în urmă cu o săptămână în România, iar revederea cu tatăl său a fost una extrem de emoționantă și înduioșătoare.

Cei doi au multe să își spună, iar acum petrec timp împreună, până când Irinuca se va întoarce înapoi în America. 

Citește și: „Sunt cel mai fericit tată din lume!” Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, sosită recent din Statele Unite ale Americii

„Sunt extrem de fericită. Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă.

Sunt foarte recunoscătoare și fericită că sunt aici după 6 ani. 
Revederea a fost emoționantă, un moment plin de bucurie. E perfect,” a spus Irinuca. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Cel mai frumos și fericit moment din această vară. Sunt foarte fericit. Constat că am crescut o domnișoară în toată regula,” a completat și Irinel.

Irinuca este angajată la un restaurant și își ajută tatăl cu bani

Irinuca ne-a mărturisit că la doar 16 ani aceasta muncește ca hostess la un restaurant și, de asemenea, a spus că nu ratează nicio ocazie din a-și ajuta tatăl la nevoie. 

„Am întreținut conexiunea prin face time, mesaje și suntem la fel de apropiați. Eu sunt și hostess la un restaurant italian. Fac și eu niște bani și îi mai trimit tatălui meu. Îmi place să lucrez. Sunt enorm de recunoscătoare pentru tatăl meu. Îți mulțumesc! Am învățat să fiu bună la suflet, generoasă, așa cum este el,” a mai spus aceasta.

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”